'SPLIĆANI ĆE ODLUČITI' / Puljak: 'Hvala Plenkoviću što me motivira da počistimo nered koji je njegova ekipa generirala'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Splićanke i Splićani će, nastavio je Puljak, odlučiti hoće li se politička uvođenja reda u gradske nekretnine nastaviti

18.5.2022.
15:38
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

"Jučer nas je premijer Plenković još jednom napao pred kamerama i to zato što smo angažirali Maju Đerek da nam pomogne uvesti red u gradsku imovinu u kojoj smo zatekli dobro njegovani kaos, koji odgovara najviše "onima koji imaju dobru vezu", kako bi rekao kandidat HDZ-a", napisao je na Facebooku Ivica Puljak, donedavni splitski gradonačelnik koji će na novim izborima ponovno u utrku za gradonačelnika.

Puljak je angažirao Maju Đerek, bivšu zaposlenicu tvrtke Državne nekretnine, na vrijeme od godinu dana. Tada je rekao da je riječ o vrlo specifičnom projektu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićanke i Splićani će, nastavio je Puljak, odlučiti hoće li se politička uvođenja reda u gradske nekretnine nastaviti.

Image
Prijetio novinarki /

Split vrije pred suđenje Ivoševiću, kandidati tumače zašto Ivica i Marijana Puljak 'brane nasilnika'

Image
Prijetio novinarki /

Split vrije pred suđenje Ivoševiću, kandidati tumače zašto Ivica i Marijana Puljak 'brane nasilnika'

"Ili će upravljanje najvažnijim gradskim resursima biti dano na milost i nemilost HDZ-u i Kerumu", napisao je. Kako je dobro poznato da novi podstranački kandidat osuđene političke organizacije s izraženom poviješću pretvaranja javnog u privatno ima određene sklonosti prisvajanja zajedničkog krova u privatnu terasu, siguran sam da će tako upravljati i gradskom imovinom, ako nekim čudom dobije priliku za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato što to govori osoba koja svoju karizmu koristi da štiti kriminal, a sada je u Splitu pronašao jednog kandidata kojem je namijenio istu ulogu, ne mogu šutjeti i neću preći preko napada na Maju Đerek, osobu koja je prijavila kriminalne aktivnosti ministra koji sramoti Hrvatsku vojsku čim otvori usta. Zamislite koliko im je Maja trn u oku kad je orkestrirano napada cijela Vlada!

Hvala premijeru Plenkoviću što me motivira da još jače zapnem i da počistimo nered koji je njegova ekipa generirala desetljećima i još bi da mogu, ali ovaj put im neće uspjeti jer su se na krive namjerili. Ne daj se Splite", zaključio je objavu Puljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo