još jedna osuda / Pusić: 'Nećemo dati da nam zemlju otmu oni koji crtaju kukaste križeve!'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati osuđuju i učinit će sve da se u Hrvatskoj ne crtaju kukasti križevi na nogometnim igralištima ili bilo gdje drugdje i da se Hrvatska ne sramoti pred cijelim svijetom', rekla je Pusić

13.6.2015.
14:09
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednica HNS-a, prva potpredsjednica Vlade te ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić izjavila je u subotu u Bjelovaru da će HNS učiniti sve da se u Hrvatskoj ne crtaju kukasti križevi na nogometnim igralištima ili bilo gdje drugdje te kako 'neće dati da nam našu zemlju otmu oni koji crtaju i podržavaju kukaste križeve'.

Image
Izvanredna presica HNS-a /

Vrbanović: 'Dobili smo šamarčinu od huligana, cijela Hrvatska'

Image
Izvanredna presica HNS-a /

Vrbanović: 'Dobili smo šamarčinu od huligana, cijela Hrvatska'

„Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati osuđuju i učinit će sve da se u Hrvatskoj ne crtaju kukasti križevi na nogometnim igralištima ili bilo gdje drugdje i da se Hrvatska ne sramoti pred cijelim svijetom. To nije Hrvatska koju HNS gradi, takve stvari rade neprijatelji hrvatske budućnosti, sramote nas pred nama samima i to je desničarski ekstremizam protiv kojeg HNS ustaje i protiv kojeg se uvijek bori“, poručila je Pusić u Bjelovaru, uoči petog od ukupno šest regionalnih sastanaka organizacijskog jačanja HNS-a koji je održan danas u Bjelovaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Nećemo dati da nam našu zemlju otmu oni koji crtaju i podržavaju kukaste križeve, nećemo dati da nam našu zemlju otmu ekstremisti, idemo naprijed, zbog naših građana, ali i generacija koje tek dolaze, a među kojima je i Tin, prinova u obitelji potpredsjednika HNS-a i ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka“, izjavila je Pusić koja se osvrnula i na nadolazeće parlamentarne izbore, priopćeno je iz HNS-a.

Dodala je kako su u HNS-u "ljudi koji rade krajnje ozbiljan posao, a to je priprema birača za pobjedu na parlamentarnim izborima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nisu bilo koji izbori ili bilo koja pobjeda. Pred nama su izbori na kojima se bira između Hrvatske s budućnošću i Hrvatske s revidiranom prošlošću, a u tom izboru HNS bira i nosi budućnost“, rekla je Pusić.

Članica Predsjedništva HNS-a, ministrica graditeljstva i prostornog uređenja te voditeljica izbornog tima za 2. izbornu jedinicu Anka Mrak Taritaš rekla je na sastanku kako se HNS "itekako može ponositi, posebice na sudjelovanje u ovoj Vladi i projekte koji su pokrenuti i realizirani".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je da HNS ima rezultate, nakon tri i pol godine na vlasti, ocijenivši da se u Hrvatskoj živi bolje, te kako to govore i posljednji gospodarski pokazatelji i izlazak Hrvatske iz recesije nakon šest godina.

"Stoga treba vjerovati brojkama, onome što vidimo, a ne nečijim pričama", kazala je Mrak Taritaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saborski zastupnik HNS-a i voditelj izbornog tima za 6. Izbornu jedinicu Goran Beus Richembergh u Bjelovaru je predstavio članove svoga tima, rekavši da je alternativa sadašnjoj vlasti mračna, retrogradna i netolerantna varijanta, navodi se u priopćenju.

„Ne želimo se vraćati u prošlost, želimo europsku Hrvatsku, mi želimo da se Europa čuje, vidi i osjeća u cijeloj Hrvatskoj, da gradimo društvo tolerancije, međusobnog razumijevanja i novih šansi za sve one koji žele svojoj Domovini samo dobro“, rekao je Beus Richembergh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji šesti sastanak organizacijskog jačanja HNS-a održat će se idući vikend u Osijeku.

Sastanci su počeli početkom svibnja, HNS-ovi dužnosnici su paralelno obilazili i županijske organizacije stranke diljem Hrvatske, a zaključno će se održati završno druženje u Tuhelju 5. srpnja, kada se održavaju jubilarni 10. Sportski susretni Političke akademije HNS-a, naveli su iz stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo