Drugačiji primjer / Radio je u Njemačkoj samo kako bi uštedio i vratio se u Hrvatsku: Imao je jedan cilj, pokrenuti vlastiti posao!

Image
Foto: Dusko Jaramaz/Ivica Galovic/PIXSELL

To su na koncu i uspjeli te je njihov poslovni pothvat rezultirao sa šest novih radnih mjesta u Županji

30.4.2019.
20:09
Dusko Jaramaz/Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Svakodnevno pišemo o mladima koji odlaze iz Hrvatske trbuhom za kruhom, ali ima i drugačijih primjera. Igor Zečević (28) iz Županje odlučio se vratiti u svoj grad, pokrenuti vlastiti posao i svojim primjerom potaknuti pokretanje pozitivnih trendova u Županji.

Sa svojim prijateljem Lukom Benakovićem otvorio je originalni bistro Old House 1914, koji je pozitivno osvježenje u ugostiteljskoj ponudi Županje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije pet godina prvi put otišao za Njemačku

Igor je prije pet godina odlučio prvi puta otići za Njemačku. Nakon nekog vremena vratio se kući, a zatim je ponovno otišao za Njemačku. Konobario je i štedio sav novac jer si je zacrtao jedan cilj – s prijateljem je htio pokrenuti posao u svome gradu.

To su na koncu i uspjeli te je njihov poslovni pothvat rezultirao sa šest novih radnih mjesta u Županji. Uz Igora i Luku, zapošljavaju još jednoga konobara i tri radnika u kuhinji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao bih da je ovo zapravo jedan mali lunch bar koji nudi jednostavna i malo drugačija jela. Više smo se orijentirali na doručak, burgere, tjestenine, wokove, salate… Imamo velik izbor kvalitetnih vina i džinova. Nemamo dostavu jer želimo da nam gosti više dolaze u lokal", kazao je Igor za Glas Slavonije.

Sve su sami osmislili i odradili uz pomoć prijatelja

U uređenje prostora uložili su osam mjeseci. Igor i Luka su sve sami osmislili i odradili uz pomoć prijatelja. Uložili su puno truda pa su čak i šank izradili od stare žaluzine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Željeli smo u ovaj prostor unijeti dušu, omogućiti našim sugrađanima, i mladima i starijima, da se opuste, uživaju u ukusnim i kvalitetnim jelima i pićima. Vikendima ćemo organizirati svirke jer želimo u našem gradu ponuditi nešto novo, nešto drugačije i ležernije. Radno vrijeme je do 24 sata, sve je znači umjereno i nadam se da ćemo zadovoljiti interese i potrebe naših sugrađana", rekli su Igor i Luka za Glas Slavonije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo