OTAC BACIO DJECU S BALKONA / Ravnateljica Centra za socijalnu skrb o stravi na Pagu: 'Obitelj je bila u tretmanu...'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Ravnateljica Centra za socijalnu skrb Zadar kazala je da nikada ništa nije ukazivalo na mogući ovakav ishod

28.2.2019.
17:30
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Ravnateljica Centra za socijalnu skrb Zadar Vesna Burčul danas je komentirala slučaj oca koji je s balkona na Pagu bacio četvero svoje djece.

"Ovaj slučaj kako mene tako i mene djelatnike zaista je do kraja potresao i nije jednostavno sada reći nešto mudro i pametno što bi moglo možda zadovoljiti javnost u ovom trenutku. Svjesna sam činjenice da je javnost zbog ovako teškog događaja jako uznemirena", rekla je Burčul. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obitelj je bila u tretmanu i još uvijek su korisnici nekih naših prava. Vodili su se različiti postupci, međutim, moram reći da nikada ništa nije ukazivalo na mogući ovakav ishod. Niti je moguće uopće predvidjeti ovakve ishode koji su tako drastični, brutalni, radikalni i teški za nekog neutralnog promatrača, a kamoli kada ste u nekoj žiži zbivanja", kazala je Burčul. 

VEZANA VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nasilje nije bilo prijavljivano. Majka je i danas bila ovdje i dala izjavu u tom smislu. Ona negira ikakvo nasilje i ikakvo sumnjivo ponašanje koje bi bilo slutnja ovakvom radikalnom i strašnom činu koji se dogodio", rekla je Burčul te dodala da je u interesu istrage da ne govori dalje o detaljima. 

"Upućen je inspekcijski nadzor koji će pregledati što se događalo oko ove obitelji", kazala je Burčul te dodala kako djeca sada trebaju posebnu obazrivost i skrb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo