#VRIJEMEODLUKE / RTL anketa: danas donosimo rezultate za IX. izbornu jedinicu!

Image
Foto: RTL

U sljedećih desetak dana u najvećem istraživanju u svih deset izbornih jedinica ispunit ćemo 140 mjesta u Hrvatskom saboru i doznati čeka li nas i nakon ovih izbora dugo pregovaranje ili brzo sastavljanje Vlade

24.8.2016.
11:00
RTL
VOYO logo

S početkom kampanje već tradicionalno je počela i ekskluzivna RTL anketa koju za nas provodi agencija Promocija plus. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove rezultate donosimo večeras u RTL-u Danas u 18:30 i to za IX. izbornu jedinicu koja obuhvaća Ličko-senjsku županiju, Zadarsku županiju, Šibensko-kninsku županiju i sjeverni dio Splitsko-dalmatinske županije.

Nakon prve dvije ankete SDP-ova Narodna koalicija je u blagoj prednosti pred HDZ-om (13-12 u mandatima) pa ćemo večeras saznati može li Plenkovićeva stranka uzvratiti najvećim rivalima u tradicionalnoj HDZ-ovoj utvrdi - IX. izbornoj jedinici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, bit će zanimljivo vidjeti tko će u IX. izbornoj jedinici biti treća opcija, a najveća bitka trebala bi se voditi između Mosta, nezavisne liste Stipe Petrine i koalicije okupljene oko Živog zida.

Podsjetimo, u sljedećih desetak dana u najvećem istraživanju u svih deset izbornih jedinica ispunit ćemo 140 mjesta u Hrvatskom saboru i doznati čeka li nas nakon ovih izbora dugo pregovaranje ili brzo sastavljanje Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo