rtl danas u 18 i 30 / RTL anketa: sve je manje slobodnih mjesta u sabornici, a večeras doznajte što kažu birači u VII. izbornoj jedinici

Image
Foto: RTL

Ostalo je još deset dana do izvanrednih parlamentarnih izbora, a sve je manje mjesta u sabornici koje popunjavamo našom RTL-anketom

1.9.2016.
11:40
RTL
VOYO logo

U RTL-u Danas u 18 i 30 sati donosimo rezultate ekskluzivne RTL ankete za VII. izbornu jedinicu koja obuhvaća jugozapadni dio Zagrebačke županije, Karlovačku županiju, istočni dio Primorsko-goranske županije i južni dio Grada Zagreba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U našoj sabornici je već 98 zastupnika. 42 je iz redova SDP-ove Narodne koalicije, samo jednog manje ima HDZ, a Most osmero. Dosada je tako Most izgubio četiri mjesta u odnosu na prošlogodišnje izbore, a isto toliko je dobila SDP-ova koalicija.

HDZ je i ukupno bez promjena. Tri mjesta u Saboru imaju IDS-ovci, dva HDSSB-ovca i dva zastupnika Bandićeve koalicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na karti zasad vodi plava HDZ-ova boja, pobjeđuju u četiri obrađene izborne jedinice na istoku i jugu. SDP-ova je šesta izborna jedicina, kao i sjever te Istra i Kvarner.

Do kraja tjedna obojat ćemo preostale dvije koje će bi mogle odlučiti izbore, a o tome će ovisiti i tko će biti premijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo