napetost na vrhuncu / RTL anketa: večeras u RTL-u Danas objavljujemo rezultate za II. izbornu jedinicu

Image
Foto: RTL

Podsjetimo, ovdje je prije nepunih godinu dana slavila HDZ-ova Domoljubna koalicija sa šest mandata, jedan manje odvojila je SDP-ova Hrvatska raste

3.9.2016.
9:15
RTL
VOYO logo

Napetost je na vrhuncu - danas i sutra ćemo u RTL-u Danas objaviti rezultate RTL ankete za posljednje dvije izborne jedinice i tjedan dana vidjeti koja će stranka ili koalicija nakon 11. rujna najvjerojatnije biti u najboljoj situaciju da sastavi novu vladu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras ćemo u 18:30 sati objaviti rezultate istraživanja za II. izbornu jedinicu koja obuhvaća istočni dio Zagrebačke županije, Koprivničko-križevačku županiju, Bjelovarsko-bilogorsku županiju i istočni dio Grada Zagreba.

Radi se o izbornoj jedinici u kojoj HDZ i SDP često vode neizvjesnu utrku u kojoj je svaki glas bitan, no svoju će priliku iz prikrajka čekati koalicije okupljene oko Bandića i Sinčića te, naravno, Most.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, ovdje je prije nepunih godinu dana slavila HDZ-ova Domoljubna koalicija sa šest mandata, jedan manje odvojila je SDP-ova Hrvatska raste, Mostu su pripala dva mandata, dok je jedan mandat osvojio Bandić Milan 365.

Dodajmo i kako ćemo sutra u isto vrijeme i na istom mjestu objaviti rezultate za posljednju, I. izbornu jedinicu čime čemo kompletirati našu sabornicu s ukupno 140 zastupnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike