projekt pulske autoškole / RTL-ova novinarka nakon 23 godine ponovno izašla na vozački ispit. Kako je prošla na besplatnoj aplikaciji?

Želja je bila poboljšati prolaznost kandidata i unaprijediti pratitit i analizirati grešake

1.7.2022.
7:25
VOYO logo

Iz kojeg ste pokušaja položili vozački ispit? Niste jedini ako niste iz prve. Mnogi muku muče s prometnim pravilima, znakovima i križanjima. Da bi ih što lakše svladali, vlasnik jedne pulske autoškole osmislio je besplatnu aplikaciju za polaganje vozačkog ispita. Nakon pune 23 godine RTL-ova novinarka je ponovo otišla na vozačkom ispitu.

Aplikacija se sastoji od dva djela. Prvi su cjeline koje prolaze gradivo iz udžbenika 00:12 01:03 onda aktiviramo ispit. Algoritam nasumično odabire pitanja i z svih tema. U 45 minuta treba odgovoriti na 38 pitanja.

Kako oni smatraju da je točno i mogu provjeriti točne odgovore ili s druge strane mogu automatski aktivirati točne odgovore unaprijed i na taj način ponoviti gradivo.

Kojim se redoslijedom obavljaju provjere uvjeta prije obavljanja radnje vozilom? Unutarnje zrcalo, vanjsko zrcalo , provjera preko ramena bilo je zadnje pitanje.

Želja je bila poboljšati prolaznost kandidata i unaprijediti praćenje i analizu grešaka , ali i olakšati nastavu iz prometnih propisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
inteligencija vs umijeće vožnje /

Iz prve ste položili vozački ispit? Možda i nije nešto čime biste se trebali hvaliti

Image
inteligencija vs umijeće vožnje /

Iz prve ste položili vozački ispit? Možda i nije nešto čime biste se trebali hvaliti

''Smatram da je dosta korisna jer mogu da vježbam bukvalno bilo di i bilo kada pogotovo raskrižja koja su ključna za prolaz'', izjavila je Nermina, polaznica autoškole.

''Mislim da je app jako korisna iz razloga što ima jako puno pitanja i onda ću ih moći provježbati'', komentirala je Isabel, polaznica autoškole.

Aplikacija sadrži 800 pitanja koja se stalno ažuriraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ništa ne može zamijeniti knjigu i učionicu, ali samu vježbu nakon nastave nakon predavanja ovako je lakše obavljati dakle u bilo kojem trenutku kandidat može sjest i riješit si koji ispit'', rekao je Marko Catela, vlasnik autoškole i kreator aplikacije.

RTL-ova novinarka, ispit je položila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo