najavljuje se spektakl / RTL s Pula Music Week-a - festivala koji 'nije viđen u Hrvatskoj'. Popričali smo s organizatorom

Image
Foto: RTL Danas

Očekuje se više od 10 tisuća posjetitelja

30.6.2022.
21:30
RTL Danas
VOYO logo

U Puli počinje sedmodnevni spektakl zato se uživo iz Arene RTL-ova Petra Fabijan Kapov koja je razgovarala s Kristijanom Gržetićem, organizatorom Pula Music Weeka.

Pula Music Week najavljen je kao festival koji još nije viđen u Hrvatskoj. Organizatori obećavaju veliki spektakl koji ćemo dugo pamtiti. Naime, riječ o spoju glazbe, vrhunske tehnologije, vizualne umjetnosti i light showa koji će pratiti svaki nastup na pozornici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pula Music Week otvara poznata južnokorejska DJ-ica Peggy Gou.

„Večeras nastupa južnokorejska atrakcija. U idućih šest večeri imamo izvođače od kojih će svatko, ponaosob, obilježiti ovaj događaj. Tijekom ovih tjedan dana očekujemo veliki priljev domaćih i stranih gostiju u Pulu“, poručuje Gržetić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na vrhunsku tehnologiju i što će biti taj najavljeni spektakl.

„Treba naglasiti da su organizatori promotorske kuće koje su na globalnoj razini jako poznati i priznate. Imaju veliku iskustvo i znanje te koje kroz vizualni i audio doživljaj omogućuju vrhunac glazbenog iskustva“, kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je broju DJ-eva i ukupnom broju posjetitelja koji se očekuje.

„Govorimo o više desetaka tisuća posjetitelja. Sedam je performera odnosno DJ-eva koji su globalno priznati“, kaže Kristijan Gržetić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo