posljednja pojavljivanja / S dolaskom Badnjaka, kraju se primakla i predizborna kampanja!

S dolaskom Badnjaka, kraju se primakla predizborna kampanja. Prije nego što obustave svoje aktivnosti zbog blagdana, predsjednički kandidati svoja su zadnja pojavljivanja u javnosti imali sinoć ili jutros.

24.12.2014.
16:25
VOYO logo

Aktualni predsjednik IvoJosipović posljednji je skup održao sinoć u Osijeku, HDZ-ova kandidatkinja KolindaGrabarKitarović, jutros se družila s građanima na Korzu u rodnoj Rijeci, gdje je bio i IvanSinčić, koji je za obraćanje odabrao mjesto pred bankom. MilanKujundžić s građanima se posljednji put družio sinoć u Zagrebu.

"Nisam slučajno Osijek izabrao kao zadnji grad na ovoj turneji po Hrvatskoj. Izabrao sam ga jer je upravo ovdje, U Slavoniji, srce krize. Ovdje se prelamaju sve one slabosti politike na čelu sa HDZ-om, koji je upropastio i osiromašio ovu državu", izjavio je predsjednik RH Ivo Josipović.

"Danas je dan kad trebamo biti zajedno, nije toliko za političke poruke, nego više poruke jedinstva, pogledajmo oko sebe, pružimo ruku onima najpotrebitijima, pomognimo koliko možemo, i jednostavno razgovarajmo, nasmiješimo se jedni drugima", dodala je HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović.

"Banke financiraju druge političare, druge kandidate, njihove programe i stranke. Ovu stvar vam niti jedan drugi kandidat neće kazati, oni su svi najamnici i svi su postavljeni kako bi provodili bankarsku politiku", kazao je Ivan Sinčić, kandidat Živog zida.

"U uređenoj zemlji, zemlji rada i reda, u zemlji koja će imati povjerenje i kredibilitet u svijetu, mora biti ono što je najvažnije - vjera, vjera u boga, vjera u čovjeka i vjera u Hrvatsku", izjavio je Milan Kujundžić (HZ).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo