Ovo je postala tradicija / Saborski zaštitari opet imali posla zbog Pernara: Nakon svađe s Brkićem izbačen iz Sabora

Image
Foto: Robert Anić/PIXSELL

Pernar je govorio iako mu Brkić nije dao riječ, dobio je opomenu, pa opomenu s oduzimanjem riječi te udaljenje iz Sabora

6.11.2019.
10:11
Robert Anić/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Pernar ponovno je zadao posla saborskim zaštitarima. Nakon svađe s potpredsjednikom Sabora Milijanom Brkićem u srijedu je izbačen iz Sabora. Posvađali su se oko smrti Nevenke Jurak. 

Naime, nakon što je predsjedavajući Brkić pozvao zastupnika Hrvoja Zekanovića (Hrast) da iznese svoje stajalište na slobodnu temu, Pernar je iz klupe želio izreći svoje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpredsjednik Sabora Brkić ga je uputio da to može učiniti nešto kasnije, pa ga zamolio da sjedne u klupu i pričeka, no Pernar je nastavio govoriti, pa 'zaradio' opomenu, opomenu s oduzimanjem riječi, te u konačnici udaljenje iz sabornice u dvostrukom trajanju, dakle danas i sutra. 

Iznervirao se jer kako je napisao i na objavi na Facebooku, smrću vlasnice marketinške agencije Fimi media umro i glavni svjedok na suđenju protiv HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo jedan veliki problem, a vezan je uz smrt Nevenke Jurak, glavne svjedokinje protiv HDZ-a. Iako sam ja govorio da taj proces predugo traje, da je moguće da će se HDZ izvući, nažalost, ništa se nije poduzelo", rekao je Pernar.

Kako je rekao, boji se da se novci iz Fimi medije neće vratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predugo traje ovo sa suđenjem, bojim se da će vas sudovi osloboditi, da se ti novci neće vratiti", kazao je predsjedavajućem Brkiću.

"Istina će pobijediti, narod će otvoriti oči", govorio je Pernar. Nakon toga došli su zaštitari i iznijeli ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, ponovno je sve snimio uživo i objavio na Facebooku.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo