počelo mu suđenje / Sanader o arbitraži: 'Istina je pobijedila! Ježić laže, gdje je 5 milijuna eura za koje oni govore da je MOL potplatio bivšega premijera, to jest mene?'

Image

'Izgubio je onaj koji je cijelu priču započeo pred Međunarodnom arbitražom Ujedinjenih naroda na temelju Ježićeve izjave. A Ježić je lažni svjedok'

24.1.2017.
11:41
VOYO logo

Suđenje Ivi Sanaderu i suokrivljenima u aferi Fimi media nastavljeno je jutros nakon dulje stanke. Sanader je stigao na Županijski sud u pratnji odvjetnika, a nakon izlaska sa suda, bivši premijer kratko je odgovarao na novinarska pitanja.

Osvrnuo se na odluku o arbitraži

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko je izgubio? Izgubio je onaj koji je cijelu priču započeo pred Međunarodnom arbitražom Ujedinjenih naroda na temelju Ježićeve izjave. A Ježić je lažni svjedok, to sam govorio i ovdje, a sve ono što sam govorio ovdje na sudu, to sam govorio i na arbitraži. Pitanje je tko je izgubio, ja mislim da je istina dobila", rekao je Sanader, prenosi N1.

"Ježić laže. Osim toga, tih 5 milijuna za koje oni govore, da je MOL potplatio bivšega premijera, to jest mene, imam pitanje - a gdje su tih 5 milijuna?", upitao je Sanader.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezano za zdravstveno stanje rekao je da se dobro osjeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo