KRITIZIRALA SUPRUGA / Sanja Musić Milanović suptilno prozvala supruga: 'Nemam pravo ne raditi i dobivati plaću'

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Supruga Zorana Milanovića objasnila je kako je u vrijeme kada je njen suprug bio premijer pokušala uskladiti svoj posao i obitelj

30.1.2017.
13:04
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Sanja Musić Milanović, supruga bivšeg prmijera Zorana Milanovića, osvrnula se u intervjuu za Večernji list na stresno vrijeme kada je bila supruga premijera i pritom ga je indirektno prozvala s obzirom da je Milanović ostao zastupnik i primao zastupničku plaću unatoč tome što se nijednom nije pojavio u Saboru. 

"Uz posao docentice na Medicinskom fakultetu i voditeljice Službe za promicanje zdravlja u HZJZ-u, pokušavala sam normalno raditi. Tu je i obitelj i dvoje djece, i bilo mi je puno teže raditi svoj posao nego prije toga. No nemam pravo ne raditi i dobivati plaću pa sam pokušala sve to uskladiti", rekla je Musić Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona vodi Referentni centar Ministarstva zdravlja za promicanje zdravlja i Službu za promicanje zdravlja pri Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo, te će u sljedećih šest godina biti na čelu tima koji je od Europskoga socijalnog fonda dobio 30 milijuna kuna za projekt za prevenciju debljine. 

Istaknula je kako osjeća strahopoštovanje prema novcu s kojim će trebati upravljati. "Nikad nisam bila u minusu. Bio bi mi to prevelik stres. Koliko imam, s toliko raspolažem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo