STUDENTICA GRABAR-KITAROVIĆ / Selfie s kolegicom na hodniku fakulteta: 'Tko kaže da predsjednica ne ide na predavanja'

Image
Foto: Facebook

Jedan student s Fakulteta političkih znanosti 'opalio' je selfie s predsjednicom na hodniku fakluteta, a fotografiju je objavio na društvenim mrežama

14.12.2015.
20:41
Facebook
VOYO logo

Ako je suditi po prvim danima, svi oni koji su mislili da će predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović često izbivati s predavanja na doktorskom studiju - prevarili su se.

Naime, jedan student s Fakulteta političkih znanosti 'opalio' je selfie s predsjednicom na hodniku fakluteta, a fotografiju je objavio na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko kaže da kolegica Kolinda Grabar-Kitarović ne ide na predavanja", napisao je u opisu fotografije.

Image
Foto: Facebook

Kolinda Grabar Kitarović

Facebook

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Grabar-Kitarović je na istom fakultetu 2000. godine stekla akademsku titulu magistrice međunarodnih odnosa, a i za doktorat je upisala isti studij.

Prema bolonjskim pravilima studiranja, prve dvije godine doktorskog studija sastoje se od obveznih predavanja pa će predsjednica, ukoliko ga upiše, morati redovito sjedati u fakultetske klupe. Na završnoj godini studija čekat će ju izrada i obrana doktorske disertacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Školarina za taj doktorat iznosi 60.000 kuna, a Grabar-Kitarović je morala proći i intervju koji je obvezan dio selekcijskog postupka koji prijavljeni kandidati moraju proći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo