zaprijetio odlaskom / Šerbedžiju razljutilo pitanje: 'Hoćete li vi mene ostaviti na miru, čovječe!? Hoćete da napustim studio?'

Image

'Ja zato imam neugodnosti u zemlji u kojoj živim i gradu u kojem radim, ne želim biti tako obilježen i lažno napadan'

29.11.2016.
15:20
VOYO logo

"Hoćete li vi mene ostaviti na miru, čovječe, ne želim o tom stvarima govoriti! Da se sad dignem iz studija? Rekao sam već - to nije istina što su citirali žutu štampu, ja takve stvari nisam rekao! Ja zato imam neugodnosti u zemlji u kojoj živim i gradu u kojem radim, ne želim biti tako obilježen i lažno napadan. Imate li neko drugo pitanje?", pitao je Rade Šerbedžija i zaprijetio Tihomiru Ladišiću da će izaći iz studija.

Šerbedžija je, naime, bio gost regionalne teme dana u Novom danu na N1 televiziji. Ladišić je rekao da bi Šerbedžiju udruge, a možda i ministar branitelja koji ga je prozvao, vrlo vjerojatno da imaju priliku upitali pitanje koje se neprestano ponavlja u ovakvim raspravama - tko je ratu bio agresor, a tko žrtva?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, glumca je prozivalo hrvatsko Ministarstvo branitelja zbog izjava iz srpskih tabloida od kojih se Šerbedžija potpuno ogradio i rekao je da su neistinite. 

"Ja sam to demantirao - ne odmah sutra, jer ne čitam žutu štampu, ali kad je doprla do mene službena izjava, onda sam kazao da nisam ni jednu od tih riječi nisam rekao. Transkript govora sa Sajma knjiga dostavio sam novinarima. Ne očekujem da mi se itko ispriča, moja dužnost je da kažem što je istina", rekao je Šerbedžija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo