SPREMNI ZA NAJLUĐU NOĆ / Silente za doček Nove godine sprema spektakl za Dubrovčane: 'Iduća godina je obećavajuća'

Tibor Karamehmedović kazao je za RTL kako publika može očekivati velik show

31.12.2021.
20:00
VOYO logo

RTL-ova reporterka Andrea Žarak javila se iz Dubrovnika gdje je već sve spremno za Doček nove godine. Očekuje se veliki odaziv jer prošle godine doček je kao i u svim drugim gradovima tako i u Dubrovniku izostao. 

A svake godine neizostavan je i svečani vatromet, kako doznajem on bi ovdje trebao biti doista veličanstven i trajati gotovo 5 minuta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onaj tko se želi približiti večerašnjim izvođačima trebat će COVID potvrdu, dok su adventske kućice van ograđenog područja, a sudeći po dosadašnjim koncertima Dubrovčani ipak vole biti van ograde.

Dubrovčane će u novu godinu uvesti grupa Silente, a njen frontmen Tibor Karamehmedović kazao je za RTL kako publika može očekivati velik show.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša očekivanja su velika za publiku. Publika očekuje puno od nas, nadam se da će im biti prekrasno. Ovo je prvi put da sugrađane i svi posjetitelje uvodimo u Novu godinu. Želim da smo svi u idućoj godini sretni i veseli", kazao je.

S obzirom da na zimskom festivalu koncerti nisu bili popunjeni, barem ne unutar prostora za koji je potrebna COVID potvrda, na pitanje kakav odaziv očekuje večeras, kazao je da očekuje puno ljudi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karamehmedović je kazao i kako Silente iduće godine objavljuje novi album.

"Album je spreman, izlazi nadamo se u drugom ili trećem mjesecu. Nadamo se da će nas publika pratiti u još većem broju, iduća godina je obećavajuća", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo