'Samo tvoj' / Sklonište Dumovec pokrenulo veliku kampanju jer više nemaju kapaciteta: 'Stvarno smo prepuni'

Ljubav se ne može kupiti, ali se može udomiti i to baš onakva kakva vam treba

16.7.2019.
16:02
VOYO logo

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu prepuno je pasa koji traže dom. Gotovo 200 ih čeka udomitelje.

Kako bi im što prije pronašli odgovorne i brižne vlasnike, ekipa iz skloništa osmislila je veliku kampanju pod nazivom "Samo tvoj"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa iz Dumovca sigurna je u ovo: nije istina da se različitosti privlače. Pas kao najbolji prijatelj trebao bi biti sličan svom vlasniku. 

"Upravo time želimo i pokazati ljudima da su neki pravi miljenici, prave maze. Neki su sportaši, neki su avanturisti, neki su jedinstveni svojim izgledom, ali svi nam bezuvjetno pružaju svoju ljubav i to je ono najbitnije", kazao je direktor Skloništa za nezbrinute životinje u Dumovcu, Damir Skok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u skloništu grada Zagreba svatko može naći psa za sebe.

"U Dumovcu ih imamo više od 150,  a još ih se oko četrdesetak nalazi kod naših volontera koji ih čuvaju. Stvarno smo prepuni. Apeliram na ljude koji su se odlučili nabaviti psa i odgovorno ga držati da što prije dođu u Dumovec kako bismo mogli primiti ostale pse koje svakodnevno pronalazimo", rekao je Skok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva psa različita i po spolu i po boji došla su pomoći u prezentaciji kampanje svojih privremenih udomitelja iz Dumovca. Odi je kao štene došao u Dumovec, sad mu je već godina i pol. Meri je križanka labradora i od svog je prijatelja mlađa pola godine.

"Ona je vesela, razigrana. Voli djecu, voli druge ljude, voli pse tako da je pas za obitelj koja ima i djecu. Može biti i stanu i u dvorištu tako da ima sve uvjete za udomljavanje", rekao je Ivan Jurišić, timaritelj u skloništu Dumovec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Odiju i Meri nešto je zajedničko.

"Oni su vam toliko zahvalni i mogu vam vratiti toliko ljubavi i pažnje da je to nevjerojatno", kazao je Jurišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubav se ne može kupiti, ali se može udomiti i to baš onakva kakva vam treba.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo