Na Sljeme, na Sljeme / Sljeme je tijekom vikenda glavno odredište: Tradicionalna Snježna kraljica pršti dobrom energijom

Sportski sljemenski spektakl koji se prenosi u 25 zemalja u subotu je podržalo nešto više od pet tisuća ljudi

4.1.2020.
19:42
VOYO logo

Premda je Snježna kraljica počela ženskom utrkom, ona je puno više od sportskog spektakla.

Sljeme će ovaj vikend biti najpopularnija hrvatska zimska destinacija, ali i kad se tamo ne skija, dobre energije, navijanja i gužve ne nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tradicionalna gužva na svakom koraku i tradicionalna Snježna kraljica. Sljeme će ovaj vikend okupirati tisuće ljudi, što zbog skijanja, što zbog pozitivne atmosfere.

"Pa dobro je, jako je lijepo", rekli su Jakov i Grgur iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već petu godinu dolazimo", rekao je Emir Halimić iz Zagreba.

"Mi pokušavamo napraviti jedan događaj za teške zaljubljenike u sport, ali i za sve one koji žele doći, dobro se provesti u prirodi. Veliki sam pobornik toga da se vrijeme provodi vani. Imamo jedan predivni dan, nije prehladno, dobra je zabava, muzika, dobro je skijanje, zašto ne?", rekla je bivša skijašica Ana Jelušić Black.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljeme ne zaobilaze ni političari, vrsni skijaši i znatiželjni promatrači.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skijam da, ali zbog ovogodišnjih obveza, predsjedavanja Europskom unijom, skijanje nikako ne dolazi na red, možda se ovamo, za jedno 15-ak dana se zaletim", rekao je ministar turizma Gari Cappelli.

"Ja osobno ne skijam, sva zimovanja sam provodio kod bake na moru", izjavio je Marko Pavić, ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turistička promocija, pozitivna atmosfera, ali navijači ipak su onaj najvažniji element euforije koja trese zagrebačko brdo. Sportski sljemenski spektakl koji se prenosi u 25 zemalja danas je podržalo nešto više od pet tisuća ljudi. Repriza dobre energije na redu je sutra.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo