Prijeti najezda? / Šokantan video iz Splita: Štakori caruju pekarnicom koja i dalje prodaje friški kruh!?

Image
Foto: Facebook/Ivan Pernar

Pernar je na svojem je Facebooku objavio video iz jedne splitske pekarnice po kojoj hodaju štakori

23.8.2018.
17:30
Facebook/Ivan Pernar
VOYO logo

Prije nekoliko dana kamere RTL-a na splitskom su pazaru snimile štakore kako nesmetano šeću usred bijela dana. Nove prizore ovih opasnih glodavaca objavio ej na svojem facebook profilu objavio je saborski zastupnik Živog Zida, Ivan Pernar.

"Štakori caruju pekarnicom Kamen u Splitu. Pozivam nadležne institucije da učine nešto po ovom pitanju", napisao je Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci se vidi kako veliki, bez sumnje dobro uhranjeni štakori, repom lupaju po etiketama sa cijenama. U potrazi za ostatcima hrane, trčkaraju i njuškaju po trenutno praznim policama. Police na koje će ujutro doći svježi kruh i biti poslužen kupcima.

>> RTL-ove kamere na splitskom pazaru snimile opasne glodavce usred bijela dana: Prijeti li najezda? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se uistinu dogodilo? 

Druga snimka prikazuje ljude koji čekaju u redu da kupe pekarske proizvode u spornoj pekari koju su večer prije prehodali štakori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štakori su i vrlo opasni prijenosnici bolesti i sigurno nisu oku ugodan prizor, pogotovo u blizini hrane.

Iako priznaje odgovornost, vlasnik pekarnice Roko Tunićem tvrdi da nema samo on problem sa štakorima, već da je to problem cijelog Pazara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam snimku. Iznenadila nas je, kako ne. Imamo ugovor s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo, redovno provodimo deratizacije kako treba, ali jednostavno ih je sada previše, i to po čitavoj tržnici. Nisu samo kod nas. Ali, eto. Tu su zatečeni i to je sad tako", rekao je Roko Tunić za Slobodnu Dalmaciju.

Životinje koje se kote u smeću više se ne boje ljudi, a ni kamera. U to se uvjerila RTL-ova ekipa kada je usred bijela dana na prometnom splitskom pazaru snimila nepozvanog gosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako to izgleda kada štakori kolo vode, pogledajte u snimci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U opisu videa saborski je zastupnik objavio kako pekarnica nije zatvorila svoja vrata, a nije poznato je li u međuvremenu stigla inspekcija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo