komentirali su svi / Splitski izbori sve bliže, političari ne odmaraju ni na Tijelovo. Ni danas ništa bez seks afere

Gospodarske i komunalne teme pale su u drugi plan kad je krenula seks afera

16.6.2022.
19:30
VOYO logo

Iduće nedjelje Split opet izlazi na izvanredne izbore i bira gradonačelnika i Gradsko vijeće. Gospodarske i komunalne teme zasjenile su Milica, Aleksandra i seks afera. Na njih se nadovezao i sam premijer koji je jučer posjetio Split. I dok većina na blagdan odmara, kampanja u Splitu se nastavlja. Zoran Đogaš smatra da će imati podršku Vlade i premijera, zato što je Split kaže svima važan.

“Ja sam nestranački čovjek ili nadstranački kako je premijer kazao, ali jako dobro funkcioniram i takav sam bio u upravljanju Medicinskim fakultetom. Govorio sam da su vrata Ministarstva zdravstva i Ministarstva obrazovanja bila otvorena za nas, ali ne zato da ja kao neki šerif ili član stranke po vezi dođem gore, nego kao čovjek na čelu institucije koja je važna za državu,”, rekao je Zoran Đogaš, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobio je podršku šefa HDZ-a s kojim je proveo dan. No, neki protukandidati tvrde – nedovoljnu.

“Ja sam malo razočaran. Očekivao sam da će premijer Plenković dati nova obećanja, novi set obećanja kao 2018. Malo sam razočaran. Tada je davao milijarde Opari, sada Đogašu nije nudio milijarde. Vjerojatno zato što je nestranački, mislim da je trebao više obećati. Jest da su lažna obećanja, ali lipo zvuče“, komentirao je Davor Matijević, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'Ali maloljetnica...' /

Đogaš o seks-skandalu u Splitu oko Puljkovih ljudi: 'Što ako to i jest namještaljka? Sadržaj ostaje isti'

Image
'Ali maloljetnica...' /

Đogaš o seks-skandalu u Splitu oko Puljkovih ljudi: 'Što ako to i jest namještaljka? Sadržaj ostaje isti'

Kerumu je zabavna bila fotomontaža u kojoj je on Milica iz seks afere, pa je objavio na društvenim mrežama. A glavna meta njegovih napada je uvijek Ivica Puljak.

“Jer teško je opravdati njegove postupke u njegovoj karijeri, gdje je gazio sve pred sobom od svojih kolega. Znači on je ljude iskoristio. I ovog nesretnog Baričića i njega je iskoristio, njegovu bolest, njegovu invalidnost, on je iskoristio. Maknuo ga je sa strane, dao mu je otkaz, ne može više biti u stranci. Ako si već dao otkaz Luki Baričiću, zašto nisi Ivoševiću?“, komentirao je Željko Kerum, kandidat za gradonačelnika Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No čini se kako afera nije pretjerano potresla kandidata Centra, koji provodi dan daleko od kampanje.

“U nedjelju 26. lipnja građani imaju izbor između reda I nereda. Izabrat će hoće li grad voditi kriminalci ili ne, a sve ostalo dio je prljave HDZ-ove kampanje koju vode zajedno s Kerumom“, izjavio je Ivica Puljak, kandidat za gradonačelnika Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbori sve su bliže, a koliko kome građani vjeruju pokazat će svojim glasom.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo