Testirao novi auto / Splitski 'Mad Max' se 'provozao': 'Izašao iz zatvora, napravio par krugova u BMW-u i vratio se natrag'

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Video je pogledalo preko 80.000 ljudi

25.2.2020.
20:17
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Splitski 'Mad Max' ponovno je u akciji. Tek 13 dana nakon što je izašao iz zatvora zbog brojnih prometnih prekršaja koje je napravio, odlučio je testirati novi BMW M6 diff.

Sve je podijelio sa svojim pratiteljima na YouTube-u. U videu koji traje 18 minuta pojasnio je što su sve radili na automobilu te je zajedno s još jednom osobom Adrian P. testirao kakav je BMW. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozio je ulicama Splita ne tako malom brzinom, a odlučio je i isprobati kako njegov auto "drifta". To je isprobao na jednom parkingu. Na kraju snimke vidi se i kako je dok je vozio cestom zamaglio brzinomjer da se ne vidi kojom brzinom ide. 

Video pogledalo više od 80.000 ljudi

Svoje je pratitelje zamolio i da ga zaprate na novom Instagramu jer je izgubio stari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I PU splitsko-dalmatinska upoznata je sa snimkom te provjeravaju o čemu se radi. 

"U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja prometnih prekršaja", rekla je Ana Čepić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video je pogledalo preko 80.000 ljudi, a neki od komentara su "Izašao iz zatvora, napravio par krugova u BMW-u, - Vratio se u zatvor" i "Sljedeći vlog - Evo taman san izašao iz policije".

Nakon što je izašao iz zatvora, objavio je video u kojem je objasnio kako mu je bilo u zatvoru te što misli o prekršajima koje je napravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da svojom vožnjom nije nikoga ugrozio, eventualno sebe jer takve stvari radi samo kad procjeni da je okolina sigurna.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo