Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
zlostavljali djevojku na bačvicama

Sramotna presuda: Trojici Australaca koji su silovali djevojku samo uvjetna i novčana kazna!

Australci su 16. srpnja 2015. godine mladu Norvežanku, s kojom su se određeno vrijeme družili i pili u kafiću, odveli u toalet. Tamo su je uhvatili za ruku i glavu te silovali

Image

Sud

Foto: Thinkstockphotos.com
Hina/ 30.1.2016. u 10:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na jednogodišnje zatvorske kazne uvjetno, s rokom kušnje od pet godina, te odštetu od 20.000 eura osuđeno je troje Australaca koje je optužnica Županijskog državnog odvjetništva u Splitu teretila da su sredinom srpnja prošle godine u toaletu splitskog kluba na Bačvicama silovali 18-godišnju Norvežanku, doznaje se u odvjetništvu.

Takva je odluka suda donesena nakon što su se optuženici nagodili s tužiteljstvom za kazneno djelo silovanja na osobito ponižavajući način s više počinitelja za što je zakonodavac propisao zatvorsku kaznu od tri do 15 godina.

Australci su 16. srpnja 2015. godine mladu Norvežanku, s kojom su se određeno vrijeme družili i pili u kafiću, odveli u toalet. Tamo su je uhvatili za ruku i glavu te silovali. Mlada djevojka je u jednom trenutku uspjela pobjeći, te se uskoro u klub vratila u pratnji policije, no Australci više nisu bili tamo. Policija ih je nedugo nakon toga pronašla i uhitila. 

Jedno vrijeme su proveli u istražnom zatvoru, a zbog mogućnosti bijega privremeno su im bile oduzete putovnice, pa su od srpnja bili primorani ostati u Splitu. Nakon što su se pred vijećem Županijskog suda nagodili i platili odštetu, te nije bilo održano suđenje, putovnice su im vraćene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hina/ 30.1.2016. u 10:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
MJEŠTANI GUBE STRPLJENJE

Dumbović planirao adrenalinski park pa ostavio račun od 91.000 kuna. RTL istražuje na što je trošio novac građana

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba