BESKRAJNI SUDSKI POSTUPAK / Sud je vratio na posao, dva mjeseca kasnije HZJZ ponovno joj dao otkaz. Potraga donosi nevjerojatnu priču iz Varaždina

Image
Foto: RTL

U Potrazi upozorila da je nezakonito dobila otkaz. Poslodavac i njezin medijski istup iskoristio kao argument da je se ponovno riješi. Potraga donosi priču iz Varaždinskog Zavoda za javno zdravstvo

18.2.2022.
20:00
RTL
VOYO logo

Prvi put Alema Ježić svoju nam je priču ispričala lani u studenom. Iako je mjesecima imala pravomoćnu sudsku odluku da je se mora vratiti na radno mjesto, to se dogodilo tek kad je Danka Derifaj krenula istraživati slučaj.

Samo mjesec i pol kasnije, upravo je medijski istup zaposlenice Zavoda ravnatelju poslužio da joj ponovno da otkaz. Drugi argument za tu odluku bio je pravilnik koji je promijenjen još nakon prvog otkaza i to baš tako da Alema Ježić više ne može zadovoljiti uvjete za svoje radno mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, pored svih problema s brojnim institucijama, ravnatelj Zavoda dobio je i kaznenu prijavu. Više o nevjerojatnoj priči iz Varaždina pogledajte u prilogu Potrage:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo