TEK SE 'ZAHUKTAVA' / Svi protiv svih u kampanji! Milanović i Škoro napadaju predsjednicu, u utrci je ipak i Bandić...

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović 'na piku' ima Škoru, Milanovića ignorira

26.11.2019.
21:08
VOYO logo

ZoranMilanović prvi je predao kandidaturu za hrvatskog predsjednika Državnom izbornom povjerenstvu. Donio je nešto manje od 80 tisuća potpisa.

A dok ostali potpise prikupljaju, kampanju je obIlježilo oštro prepucavanje kandidata na desnici. Da bude još zanimljivije, u utrku se ponovno vratio i Milan Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U deset kutija, oko 80 tisuća potpisa, Zoran Milanović prvi je obavio korak dalje u izbornoj predsjedničkoj proceduri. A kako se bliže izbori, kampanja za Milanovića postaje...

"Jedan običan seoski trash. Balkan, a znamo koje je ratno ime kraljica Balkana."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je tu istaknuo ponižavanje predsjedničke zastave na rođendanskojtorti, ali i druženje i pjevanje aktualne predsjednice Milanu Bandiću.

"Hoće centrala da pogriješi jednom, ali svaki put, krivi broj, svaki put kad netko od tih odlikaša, razdraganih tipova završi u zatvoru, ili se s njim posvađa i počupa, evo nekog novog dragog prijatelja", kazao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica mu nije odgovorila, dok je bila na komemoraciji Branku Lustigu. No u Osijeku nije štedjela svog drugog protukandidata.

"Neki drugi kojima su usta puna Slavonije, koji o Slavoniji pjevaju i na Slavoniji zarađuju nisu bili tu kad ih je Slavonija najviše trebala. Vi ste Slavoniju branili, a oni su bili negdje drugdje, tada je bilo sad ili nikad", istaknula je predsjednica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje je tko bio i kada, zapitao se i Miroslav Škoro u Trogiru. 

"Oduvijek sam slušao bilo svog naroda, pisao sam pjesme koje sam pisao. Za razliku od nekih koji su uz ohlađeni pjenušac čekali da se generali uhite, ja sam pjevao "Sude mi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Škoro i Milanović na sličan su način uputilikritike i aktualnoj vlasti zbog policijskog  popisivanja provjetara.

"Ovo nije Kina, Hrvatska neće biti Kina, na to treba upozoriti, to se ne smije raditi, to je zastrašivanje", upozorio je Milanović, a nadovezao se Škoro:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve mi se čini... da je nekakav strah zavladao u našoj zemlji, zbog aktualne vlasti, jer su prebrojavali prosvjed."

U Zagrebu je Škori potporu dao još jednom i vrh MOST-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemojte rasipati glasove, izađite na izbore, jer je u vama ključ, vi morate donijeti promjenu", riječi su Bože Petrova, predsjednika MOST-a.

Promjene su pak već nastupile kod kandidata Darija Juričana. Upravni sud mu je vratio ime Milan Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi ćemo, kad DIP to blagoslovi, kampanju promijeniti u Milan Bandić. I kako mi svaki dan skupljamo preko tisuću potpisa, računamo da ću za 12 dana imat između 12 i 15 tisuća, ja sam ozbiljan kandidat", govori Juričan.

Još je ostalo tjedan dana za prikupljanje potpisa. Zadnji dan u podne predaju kandidature već je najavila Kolinda Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo