leon sulić / Tajkun zbog kojeg je savjetnik predsjednice napao Milanovića: 'Nisam ni znao za Grabar-Kitarović'

Image
Foto: PIXSELL

Leon Sulić tvrdi da nikada nije poslovao s Kolindom Grabar-Kitarović

3.1.2020.
11:20
PIXSELL
VOYO logo

Nakon posljednje debate Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića javio se Leon Sulić, bivši direktor Croatia busa, kojeg je predsjednica pomilovala 2016. zbog čega ju njezin protukandidat proziva tijekom cijele kampanje. Upravo zbog Sulića kao i tvrdnje da je Kolinda Grabar-Kitarović 90-tih bila članica NO Kontinental prijevoz koji je povezan sa Sulićem i Croatia busom, savjetnik predsjednice Tomislav Mažar napao je Milanovića nakon debate na javnoj televiziji u četvrtak. 

Leon Sulić, koji je osuđen na zatvorsku kaznu jer je oštetio Croatia bus za gotovo 600 tisuća kuna, tvrdi da Milanović ne govori istinu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U sučeljavanju Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića, dvoje predsjedničkih kandidata, 2. siječnja na HTV-u, gospodin Zoran Milanović izrekao je grubu neistinu protiv mene. On je ustvrdio da je gospođa Kolinda Grabar Kitarović bila član nadzornoga odbora u tvrtci Kontinental prijevoz d.d., kao dijelu “carstva Leona Sulića i njegovih partnera...”, s čime je jasno sugerirao da je ta činjenica dovela do njezina tobože neosnovana i nezakonita pomilovanja mene od završnoga dijela kazne, koju sam odsluživao, te da sam ja na neki način na objavite ovaj ispravak neosnovanost i protuzakonitost pristao i utjecao. To je gruba neistina! Milanović javno ne govori istinu! Ja nikada nisam bio u firmi Kontinental prijevoz d.d., niti sam u to vrijeme uopće znao za gospođu Grabar Kitarović, nisam s njom poslovao, niti kontaktirao telefonski, poštom, internetski, ni putem posrednika. Nikada, također, nisam s njom ili kakvom njezinom ili tvrtkom člana njezine obitelji bio ni u kakvim obveznopravnim odnosima. Drugo, Milanović je počinio navedeno kažnjivo djelo lažnoga optuživanja kao i djelo ponižavanja javnim predbačajem toga što sam bio u zatvoru i odslužio kaznu. Ovaj je Ispravak poslan na HRT sa zahtijevom da ga po Zakonu o medijima objave. Čestitajući vam Božić i želeći vam mnogo sreće u novoj godini, lijepo vas pozdravljam!", stoji u reagiranju Leona Sulića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo