Kupnja kolica / Teško bolesnoj Luciji treba pomoć: 'Ne traži skupi nakit i parfeme, samo želi dostojanstveno živjeti'

Image
Foto: Lucija Seničić/Facebook

Obitelj također ima i Facebook stranicu na kojoj obavljuju sve novosti vezane uz Luciju

26.2.2020.
16:59
Lucija Seničić/Facebook
VOYO logo

Lucija Seničić je hrabra sedamnaestogodišnjakinja koja boluje od spinalne mišićne atrofije Tip 2, koja se pojavila kao posljedica njezine primarne bolesti teške i ekstremne skolioze i kifoze kralježnice. 

Krajem studenoga prošle godine Lucija je uspješno operirana u klinici HUG u Ženevi. Troškove liječenja pokrio je HZZO, ali ste vi svojim donacijama omogućili da uz Luciju za vrijeme dugog oporavka budu i njezini roditelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lucija se posljednjeg dana 2019. vratila u Zagrebu, uspješno se oporavlja no ponovno joj je potrebna pomoć. Njeni roditelji uspjeli su skupiti više od polovice od 2500 eura za kupnju posebno napravljene i adaptirane autosjedalice koja nažalost nije na listi HZZO-a.

"Samo još 6000 kuna. Hvala svima koji još mogu pomoći Lucij! Svaki i najmanji prilog nam je od velike pomoći za kupnju posebno modificirane i adaptirane autosjedalice kao važnog ortopedskog pomagala nakon operacije. Hvala za Luciju!!! Hvala vam od srca unaprijed, puno ste nam već pomogli, a možda i sada ovo još malo", poručili su zahvalni roditelji Igor i Renata Seničić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lucija je skromna djevojka koja ne traži puno toga u životu. Ne traži skupi nakit, parfeme, haljine, torbice... Skromna je. Samo želi živjeti dostojanstveno", napisao je Lucijin otac.

Obitelj također ima i Facebook stranicu na kojoj obavljuju sve novosti vezane uz Luciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donacije za pomoć Luciji i obitelji Seničić primaju se na račun:

Lucija Seničić, Gajnice 6 10090 Zagreb

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebačka banka

IBAN HR9323600003117501678

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SWIFT ZABA HR2X

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo