Samozatajna Vesna / Tko je supruga Milana Bandića? Upoznali su se na plesnjaku, zbog nje se nije vratio u Hercegovinu

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell

Kupila je 68,52 kvadrata stana u centru Zagreba te čak 720.000 kuna dala odmah u gotovini

31.1.2020.
17:00
Patrik Macek/Pixsell
VOYO logo

Afere s imovinom idu dalje, tako je u četvrtak otkriveno da je Vesna Bandić, supruga zagrebačkog gradonačelnika i višestrukog USKOK-ovog optuženika Milana Bandića, prije malo više od mjesec dana kupila stan od 68,52 kvadrata u centru Zagreba. Čak 720.000 kuna dala je odmah u gotovini.

No, tko je zapravo Vesna Bandić?

Ona i Milan upoznali su se na plesnjaku. Završila je Školu za primjenjenu umjetnost. Nakon završenog studija na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, Milan je zbog nje odlučio ostati u Zagrebu i nije se vratio u Hercegovinu. Vesna je samozatajna supruga koja se ne pojavljuje često u javnosti. Rođena je Zagrepčanka koja je odrasla u Preradovićevoj ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

FOTO: PIXSELL

Brak Milana i Vesne okončan je i rastavom sredinom 90-ih, a razlog su upravo nekretnine. Pričalo se i kako su se razveli kako bi Milan došao do jeftinog stana, no on je to odbacivao. Susjedi iz Bužanove tvrdili su kako se Vesna iz tog stana nikad nije iselila. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić se hvalio da je suprug koji nosi cvijeće i kuha za obitelj

Ostaje i činjenica da je tjedan dana nakon razvoda potpisala zahtjev za otkup stana po povlaštenoj cijeni u Preradovićevoj. Na to ne bi imala pravo da je bila zakonita supruga Milana Bandića jer je on već imao stan u Bužanovoj u svom vlasništvu, piše Slobodna Dalmacija

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

FOTO: PIXSELL

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samozatajna supruga kupila je stan u centru Zagreba te čak 720.000 kuna dala odmah u gotovini. Prepisala ga je na njihovu kći Ana Mariju te su ga kupili od obiteljskog prijatelja Željka Šelendića.

Bandić se oduvijek volio i hvaliti kako je onaj tip supruga koji ženi svake subote nosi svježe cvijeće s Dolca te voli i skuhati jelo za obitelj. Vjenčali su se ponovno 2003. godine. Supruga Vesna rekla je svojevremeno kako 30 godina nisu otišli na godišnji odmor, ali da njoj to ne smeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo