reakcija s twittera: / Tko su ovdje agresivci: 'Ovaj policajac mi je rođak, pola familije mu je bilo u ratu pa ne prosvjeduje'

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Jedna tviterašica prepoznala je rođaka policajca na fotografiji na kojoj ga prosvjednici drže za vrat na ulazu u crkvu svetog Marka

29.5.2015.
11:56
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su mediji objavili fotografije i snimke sinoćnjeg naguravanja prosvjednika i policajaca na pragu crkve svetog Marka, reagirala je jedna tviterašica.

Naime, na jednoj fotografiji prosvjednici drže jednog policajca za vrat, čime se jasno dokazuje kako takozvani šatoraši nisu pružali pasivni otpor. Štoviše, sudeći prema fotografijama, bili su dosta agresivni. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna tviterašica prepoznala je policajca na slici.

"Ovaj prvi policajac mi je rođak, kojem je pol familije bilo u ratu. Guess what, nitko od njih nije prosvjednik", napisala je djevojka na svom Tweeter profilu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, vođa braniteljskog prosvjeda Đuro Glogoški jutros je na konferenciji za medije ispred crkve sv. Marka izjavio kako je policija pokušala oteti Josipa Klemma. Osim što je policija trebala privesti, a ne oteti prosvjednike koji su prekršili zakon, sudeći prema objavljenim fotografijama, Klemm i njegovi istomišljenici su bili zapravo ti koji su bili agresivni.  Napadom na hrvatskog policajca, zaposlenika Ministarstva unutarnjih poslova, prosvjednici su još jednom dali do znanja široj javnosti kako se pravila i zakoni ove demokratske države ne odnose na njih, ali i da im nije stalo do demokratskog poretka i poštivanja reda i mira. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo