Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Komentirao novo ime

Todorić na strani predsjednice: 'Gledamo diktaturu na čelu s Plenkovićem'

'Plenkovića, izgleda, danas jedino interesira kako da lešinarski fond Knighthead uzme milijardu eura. Briga ga za egzodus Hrvata', objavio je Todorić

Image

Ivica Todorić

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Vijesti.hr/ 30.5.2018. u 20:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ivica Todorić i dalje je aktivan na blogu. Pored standardnih komentara o Vladi i izvanrednoj upravi u Agrokoru, danas se osvrnuo i na sukob premijera Plenkovića i predsjednice Grabar-Kitarović. Plenkovićevu vladavinu prozvao je diktaturom.

"U tom duhu, danas imamo još jedno nepoštivanje predsjednice RH gospođe Grabar-Kitarović, koja mobilizira ljude kojima je stalo, za pronalazak rješenja oko za Hrvatsku najvažnijeg, demografskog problema. Trenutno gledamo vladavinu paralelnih struktura, praktički diktaturu. Problem je što cijela država srlja u katastrofu pod vodstvom Vlade na čelu s premijerom Plenkovićem", napisao je Todorić.

Plenkovića, tvrdi Todorić, zanima jedino da "lešinarski fond Knighthead uzme milijardu eura". "Plenkovića, izgleda, danas jedino interesira kako da lešinarski fond Knighthead uzme milijardu eura. Briga ga za egzodus Hrvata. Briga ga za razvoj domaćeg gospodarstva. Briga ga za zaštitu nacionalnih interesa. Građane Hrvatske iseljava brzinom svjetlosti. Istom brzinom mu se žuri i s prikupljanjem novaca za svoj i račun lešinarskih fondova."

Todorić je komentirao je ime nove kompanije, koja će naslijediti Agrokor. "Prosto je nevjerojatno da su predložili naziv nove nizozemske tvrtke - Aisle, isti naziv iz Projecta Aisle, plana koji su savjetnici za restrukturiranje koje smo mi sami doveli još u siječnju 2017. (nakon što nas je raznim kanalima napala grupa Borg) izradili za Agrokor u suradnji sa našim stručnim timom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Vijesti.hr/ 30.5.2018. u 20:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba