Dodatak iz 'kupovine' / U gepeku prevozio ulje, kavu i sadnice marihuane: karlovački policajci se šokirali kad su pretresli 58-godišnjaka

Image
Foto: KAportal.rtl.hr

Kod Slunja policija je pretražila osobni automobil u kojem je pronašla 29 zasađenih stabljika nalik na indijsku konoplju tipa marihuana

21.5.2018.
16:49
KAportal.rtl.hr
VOYO logo

Uz ulje i kavu te ostale potrepštine, 58-godišnjak je kao suvozač u prtljažniku automobila prevozio i nešto što se u Hrvatskoj ne može samo tako kupiti u trgovini, barem ne još, a kakvi su trendovi u razvijenijim zemljama možda jednog dana i bude", donosi RTL-ov Kaportal.

Naime, policijski službenici iz Slunja dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama iz članka 190. Kaznenog zakona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: KAportal.rtl.hr

Izvor: KAportal.rtl.hr

"17. svibnja u poslijepodnevnim satima na području Gornjeg Primišlja policijski službenici zaustavili su osobni automobil krapinskih registarskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnji vozač, a u kojem se kao suvozač nalazio 58-godišnjak. U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu, obavljena je pretraga osobnog automobila u kojem je pronađeno 29 zasađenih stabljika nalik na indijsku konoplju tipa Marihuana, visine od 7 do 38 centimetara koje su tom prilikom oduzete. Ujedno, tijekom pretrage pronađene su i četiri vrećice sitno rezanog duhana težine 1.623,7 grama", navode u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama protiv 58-godišnjeg hrvatskog državljanina nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava, a Carinskoj upravi Obavijest o počinjenom prekršaju, javlja RTL-ov Kaportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo