greška ili činjenica? / U Ministarstvu gospodarstva znaju nešto što mi ne znamo: novi ministar branitelja je Milijan Brkić

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Iako je premijer Tihomir Orešković prije nekoliko dana rekao kako se nada da će imati par kandidata među kojima će izabrati ministra, čini se kako je to već poznato

9.3.2016.
11:53
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Iako građani već tjednima slušaju rasprave o tome tko će biti novi ministar branitelja, čini se kako to u Ministarstvu gospodarstva već jako dobro znaju.

Naime, sudeći prema dopisu koji je ministar gospodarstva Tomislav Panenić poslao svim ministarstvima, novi ministar branitelja je HDZ-ov Milijan Brkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dopis je dostavljen svim ministrima u Vladi, a uz nazive ministarstva su navedeni i njihovi čelni ljudi pa je tako ispod naslova 'Ministarstvo branitelja' napisano ime osobe za koji se već tjednima tvrdi kako je još uvijek samo kandidat za ministra.

Iako je premijer Tihomir Orešković prije nekoliko dana rekao kako se nada da će imati par kandidata među kojima će izabrati ministra, ako je suditi prema ovom dokumentu, još od 3. ožujka se zna kako je to Milijan Brkić.  Cijeli dopis možete pročitati niže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dopis

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo