zagrebački psi imaju sve! / U Zagrebu se otvorio vrtić za pse: tamo svoje ljubimce možete ostaviti prije, a pokupiti nakon posla

Istražili smo: gdje možete ostaviti pse kad odlazite na put ili ste jednostavno prezaposleni te za koju cijenu

3.3.2017.
19:39
VOYO logo

Da, vrtić za pse. A prve polaznice su Ira, Una i Megi. Ideja je to koja postoji već svugdje u svijetu, ali još je rijetkost u Hrvatskoj.

"Nakon što sam dobila otkaz nisam puno očajavala. Prijateljica mi je predložila ovu ideju i eto nas tu", izjavila je Sanja Jorgović, vlasnica vrtića za pse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojeg psa ovdje možete ostaviti prije, a pokupiti nakon posla. Cijena: 80 kuna po danu. 

Ako odlazite negdje na više dana - pse uvijek možete ostaviti u hotelu. Tu imaju sve - igračke, hranu, prostor za rastrčavanje i prijatelje. Cijena punog pansiona: od 110 do 150 kuna po noći. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ujutro kreće hranjenje, šetnja, cijelo vrijeme imaju dovoljno prostora za druženje i igranje pošto su prostorije dovoljno vrlike za njih. Nakon toga je šetanja u popodnevnim satima dva do tri puta. Tj popodne je šetnja do dva puta i navečer šetanje", kazao nam je Davorin Kacian, vlasnik hotela za pse.

A ako nemate vremena ni za šetnju - tu je Saša. Već 10 godina šeće pse i hobi je pretvorila u biznis. 27-godišnjakinja danas ima firmu u kojoj je zaposlila 30-ak ljudi - u Zagrebu, Rijeci i Puli. Cijena: 30 kn za kratku šetnju ili 40 kn po satu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo jako puno kljenata, preko 500 njih, ako ne i više. I to nisu samo psi, to su i mace koje dolazimo obilaziti, egzotične životinje, šetali smi i pajceka jednog. Tako da ima svega", izjavila je Saša Španović, šetačica pasa.

Vrtići, hoteli, šetači - zagrebački psi imaju sve! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo