Vraća se manekenstvu / Umirovljenik koji je postao internetska zvijezda dobio ponudu domaće tvrtke

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Jedna domaća tvrtka izrazila je želju da Selmanija reaktiviraju kao manekena te da nosi njihova odijela

23.1.2019.
17:05
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Taljati Toni Selmani u vrlo je kratkom roku postao internetska zvijzeda u Hrvatskoj. Naime, 82-godišnjak je u slučajnoj anketi na Cvjetnom trgu u samo 15 sekundi objasnio da gripa ne postoji i da umirovljenici umjesto da opterećuju zdravstvo trebaju vježbati.

"Kažu 'dobro ste rekli'. A Zašto? Imate doktore i profesore, svi se daju dok su zdravi. Svima si pomogao dok si zdrav i radiš, čim dođeš u mirovinu trebaš se posvetiti sebi, a oni su svi većinom lijeni za sebe", kazao je Selmani u RTL Direktu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rado bismo s njim surađivali'

Inače, vitalni i viralni umirovljenik živi u novozagrebačkim Utrinama već dugi niz godina, a u svom životu prvo je radio u Hrvatskom telekomu i ukopčavao kućanstva na telefonsku mrežu, a uz dnevni posao imao je i još jedan - bio je i maneken. U razgovoru za Jutarnji list kazao je kako je radio reklame za Kamensko i Varteks, a upravo je za ovu potonju tvrtku dobio ponudu koja se teško odbija.

Predsjednik Uprave Varteksa Nenad Bakić nazvao je Selmanija i izrazio želju da ga reaktiviraju kao manekena te da nosi njihova odijela. "Ako bude zadovoljan, rado bismo s njim surađivali na revijama", kazao je Bakić za Jutarnji list

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Varteks, moj lijepi i najljepši Varteks. Njihova odijela za mene su i dalje najljepši odjevni predmet. Zašto ne bih nosio to njihovo odijelo? To je meni nekad bilo naj, a i dandanas mislim da je naj. Sada imam previše odijela, ali Varteks će vječno ostati najbolji za mene", zadovoljno je poručio Selmani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo