VLADAJUĆI UMJERENO ZADOVOLJNI / 'Za nas bi pobjeda bila da osvojimo još neki novi grad'

U stožeru SDP-a su zadovoljni rezultatima izlaznih anekta odmah po zatvaranju birališta. 'Pokazala se velika podrška SDP-u i njegovim partnerima u ova četiri velika grada', komentirao je ministar Gordan Maras.

19.5.2013.
19:30
VOYO logo

"Pa zadovoljno smo ovim rezultatima, ali treba se suzdržati od konačni komentara, s obzirom da će se tijekom večeri doći do službenih rezultata. Pokazala se velika podrška SDP-u i njegovim partnerima u ova četiri velika grada", rekao je potpredsjednik SDP-a Gordan Maras odmah po objavi rezultata izlaznih anketa.

"Čekat ćemo da dođu službeni rezultati, ponavljam, ali ono što mene zadovoljava jest da smo pokazali kako imamo jednu stabilnu i jaku podršku u sva četiri grada", dodao je potpredsjednik stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što bi za SDP bila pobjeda?

"Pobjeda bi bila da zadržimo ona mjesta gdje su bili naši gradonačelnici i gdje su naše liste imale većinu te da dobijemo još neki novi grad. To bi bio pokazatelj da idemo u dobrom smjeru i da je to bio trend rasta SDP-a na lokalnoj razini u odnosu na protekle izbore", zaključio je Maras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljni smo sa četiri grada, svuda idemo u drugi krug, pogotovo smo zadovoljni izlaznošću. A Zagreb? I tu smo zadovoljni, dali smo Zagrebu najboljeg kandidata, dobili smo priliku za dva tjedna ponovno se boriti", rekla je Milanka Opačić, članica Predsjedništva SDP-a.

"Građani na ovim međuizborima (europski i lokalni) se očituju o Vladi, obično je kazna. Nisu baš nas kaznili na uuropski izborima. Mogli smo proći i bolje, ali nismo zbog odaziva. Uvije je to odmjeravanje snaga s HDZ-om, ja vjerujem da smo najjača stranka u hrvatskoj, a ni ovi izbori neće dati potpuno jasan odgovor na to pitanje", komentirao je ranije premijer Zoran Milanović po izlasku sa svog glasačkog mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo