'mrska ideologija?' / 'Zar je zabranjeno voljeti svoju domovinu?': A-HSP 'vraća lopticu' otvorenim pismom Veleposlanstvu SAD-a

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Predsjednik A-HSP-a Dražen Keleminec poslao je otvoreno pismo Veleposlanstvu SAD-a u Zagrebu

28.2.2017.
18:05
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Kolona pod vodstvom Dražena Keleminca, predsjednika Autohtone hrvatske stranke prava (A-HSP-a), u nedjelju je uz pratnju glazbe je marširala centrom grada uz povike 'Za dom spremni'.

Sudionici marša su na Trgu bana Josipa Jelačića prisegnuli domovini i izrazili podršku američkom predsjedniku Donaldu Trumpu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihov marš osudila je Američka ambasada u Hrvatskoj, a Keleminec, koji je predsjednik A-HSP-a i voditelj marša, uputio je danas otvoreno pismo ambasadi.

Njegovo pismo prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštovano Veleposlanstvo SAD –a u Zagrebu,

Autohtona – Hrvatska stranka prava nije neonacistička i proustaška stranka. Autohtona – Hrvatska stranka prava je domoljubna stranka, stranka branitelja Domovinskog rata.  Zar je odavanje vjernosti svojoj domovini mrska ideologija? Zar je zabranjeno voljeti svoju domovinu? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Našem javnom  skupu nazočio je gosp. Alexander Neidlein, Nijemac i dragovoljac Domovinskog rata koji je 1991. godine dragovoljno došao braniti Hrvatsku. 

Alexander Neidlein kao pripadnik HOS-a ranjen je u Gospiću. A – HSP poštuje svakog stranca koji je došao braniti našu Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alexander Neidlein član je političke stranke NPD koja nije nacistička stranka. NPD je legitimna stranka u Njemačkoj i ima zastupnika u Europskom parlamentu. 

U Europskom parlamentu NPD nije nacistička stranka, u Njemačkoj također, ali u Hrvatskoj tako mora biti jer tako kažu iz komunističke partije koja ima prste i u ovom vašem priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Rigidni desničari iz A-HSP-a promarširali centrom Zagreba: prisegnuli na vjernost domovini i Trumpu

>> Policija zbog remećenja javnog reda i mira privela organizatora današnjeg skupa u Zagrebu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Nakon mlakih reakcija Vlade, HNS poslao kaznenu prijavu protiv marša neofašista

>> Američka ambasada o skupu rigidnih desničara: 'Osuđujemo svaki pokušaj povezivanja SAD-a s ovom mrskom ideologijom'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veleposlanstvo SAD –a , kao branitelji u obranu Hrvatske išli smo sa pozdravom ZA DOM SPREMNI!. Zar je zabranjeno braniti svoj dom? Zar je zabranjeno braniti svoju domovinu? 

Hrvatskom vladaju 25. godina komunisti, jučer oni, danas  preko svojih sinova i unuka? Oni drže u svojim rukama Hrvatske medije , oni su zaštitnici opljačke u  Hrvatskoj, oni su doveli da umirovljenici kopaju po smeću, da mladi nemaju budućnost i egzistenciju pa odlaze iz Hrvatske. Preko 3000 tisuće branitelja izvrilo je siucid nad sobom zbog zločinačke politike vladajućih neokomunističkih struktura. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zar to nije genocidna politika ? Protiv te politike se mi borimo ! 

U nedelju ponosno smo nosili američki barjak  po Zagrebu i time dali podršku američkom predsjedniku  Donaldu Trumpu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojim priopćenjem i lažnim navodima stali ste na stranu onih snaga koji pale američke barjake. Stali ste na stranu Sorošove sotonske ideologije, ideologije koja radi protiv Katoličke crkve, koja radi protiv nacionalnih država, koja želi neku multi – kulti zemaljsku kuglu.

Znamo da  je ovo priopćenje Veleposlanstva SAD –a  napisamo u duhu Baracka Obame, a ne Donalda Trumpa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa dolaskom novog veleposlanika izaslanstvo A – HSP zatražit će prijem,  razgovarati i objasniti kakvo je stanje demokracije u Hrvatskoj i koko Soroševa  sotona vlada Hrvatskom.

Mi se nikada nećemo odreći našeg domoljubnog pozdrava i stoga Vas pozdravljamo sa našim pozdravom ZA DOM SPREMNI!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo