pretjerali s alkoholom / Zbog pucnjave u Dugoj Resi policija prijavila dvojicu okrivljenika

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Prilikom pretrage domova i prostora kod mlađeg je muškarca pronađena ilegalna polu-automatska puška te su protiv obojice osumnjičenika kaznene prijave upućene Državnom odvjetništu

16.5.2015.
9:54
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Za noćnu pucnjavu u petak rano ujutro u Dugoj Resi u kojoj nije bilo ozlijeđenih, ali je propucan prozor na stambenoj zgradi, odgovoran je ratni vojni invalid Drago Livada (65), neslužbeno se doznaje dok je policija u subotu priopćila tek da je pucao 65-godišnjak, koji je bio u društvu sa 60-godišnjim muškarcem.

Stariji je muškarac pod utjecajem alkohola iz pištolja kojeg je ilegalno posjedovao ispalio više hitaca u zrak i to u petak oko 03,20 sati na parkiralištu stambene zgrade na Trgu hrvatskih mučenika. Tom prilikom nitko nije ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom pretrage domova i prostora kod mlađeg je muškarca pronađena ilegalna polu-automatska puška te su protiv obojice osumnjičenika kaznene prijave upućene Državnom odvjetništu.

Neslužbeno se doznaje da je, osim Livade, osumnjičen Davor Mišek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nitko nije stradao, a i materijalna šteta je mala, uhićenici će, kazao je u petak zamjenik ŽDO Željko Brkljačić, najvjerojatnije odgovarati za počinjenje teškog kaznenog djela opće opasne radnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo