SLUŽBE NA TERENU / Zbog zadnjeg udarnog turističkog vikenda gužve na prometnicama: 'Očekujemo veći priljev vozila na Lučkom'

'Tijekom večeri i noći očekujemo pojačani priljev prema unutrašnjosti, posebice turista, ali i hodočasnika koji su na tim večernjim misama', kazao je Tihomir Drobec

15.8.2022.
19:37
VOYO logo

Iza nas je zadnji udarni turistički - i zbog blagdana produljeni vikend pa je na prometnicama cijeloga dana brojna vozila. Prema zadnjim informacijama, na staroj cesti od Slunja prema Karlovcu stvorila se velika kolona.

RTL-ov reporter Boris Mišević javio se s Lučkog gdje je razgovarao s Tihomirom Drobecom iz Službe za sigurnost cestovnog prometa PUZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obzirom na produženi vikend koji je spojen s blagdana Velike Gospe tijekom dana je bio povećan promet, a tijekom večeri i noći očekujemo pojačani priljev prema unutrašnjosti, posebice turista, ali i hodočasnika koji su na tim večernjim misama", kazao je.

Dobec je kazao i kako je dan na svetištima prošao bez problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadamo se da će tako biti nakon večernjih misa. Prema informacijama s terena sa svih marijanskih svetišta je da sve prolazi u najboljem redu, da nema većih zastoja u prometu ili događaja s težim posljedicama", kazao je.

Na Lučkom i Demerju trenutno nema gužvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policijska uprava zagrebačka, obzirom da su Demerje i Lučko ključne točke, s dovoljnim brojem policijskih službenika je osigurala bržu i bolju protočnost prometa na ključnim pozicijama. Očekujemo veći priljev vozila, ali imamo dovoljno resursa da to odradimo", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo