iznenađenje izbora u splitu / Kerum u Direktu: 'Daleko sam najbolji kandidat - mislim da ću pobijediti u prvom krugu'

'Splitu je potreban menadžer koji će pokrenuti grad i projekte. Split treba razvoj', kaže Željko Kerum

30.3.2017.
22:40
VOYO logo

Željko Kerum je iznenađenje RTL ankete, tek trebamo vidjeti hoće li biti i iznenađenje izbora, ali definitvno je zaslužio biti gost Direkta.

Da čujemo Vašu rekaciju - evo prije dva mjeseca ne bi nitko stavio na vas ni 10 kuna, a sad gotovo siguran ulazak u drugi krug?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
bitka za split /

Ekskluzivna RTL anketa: Krstulović Opara u vodstvu, Željko Kerum je najveće iznenađenje!

Image
bitka za split /

Ekskluzivna RTL anketa: Krstulović Opara u vodstvu, Željko Kerum je najveće iznenađenje!

"Upravo ta informacija da nemam šanse mi je dala dodatni motiv. Mislim da su puno drugačiji rezultati na terenu, nego ovi ovdje. Mislim da ću dobiti u prvom krugu".

Na koje birače Vi računate? Jednom ste rekli da Opara ne može dobiti izbore jer je on Splićanin, a u Splitu su većina Vaši Vlaji?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema velike razlike u Splitu između Vlaja i Splićana. Svi smo mi Splićani. Opara ne može dobiti jer nije iz posla, što je umjetnik, kazališni radnik. Splitu je potreban menadžer koji će pokrenuti grad i projekte. Split treba razvoj, a kultura se nadograđuje na projekte. Zapravo, HDZ je opet izabrao krivog kandidata. Činjenica je da su svi ostali kandidati činovnici i da sam jedini ja iz posla. To su građani prepoznali. Aktivirat ću se maksimalno da dobijem u prvom krugu".

Prije četiri godine se niste baš proslavili, ulupali ste novce u Zapadnu obalu i to je bilo sve u Vašem mandatu ?  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je čast što sam ulupao novac u penzionere, nezaposlene i građane Splita. Čast mi je što sam napravio Zapadnu obalu i sve prometnice u gradu. Iza mene su ostala djela i Splićani to žele".

Prati Vas glas da niste baš ni neki radoholičar, u Sabor niste dolazili, na sjednice Gradskog vijeća niste dolazili, nije li to izrugivanje s biračima koji su Vas birali?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Netko ima viziju pa stvara planove i ideje, a netko dolazi svaki dan na posao i ne napravi ništa. Nije tema doći u kancelariju i pustiti mozak na pašu. Ja  imam vizije i ideje, i to ostvarujem".

Neslavna propast Vašeg poslovnog carstva isto nije neka preporuka, ako niste znali spasiti sebe kako ćete cijeli grad?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije neslavno propalo, to su Vam krive informacije. Samo smo promijenili pozicije. Nekad je dobro biti trgovac, nekad najmoprimac, najmodavac, hotelijer".

Vama se nije dogodilo ovo što se događa Agrokoru?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne može se usporediti Agrokor sa mnom, Agrokor je nastao iz države. Zato država sad da bi zaštitila hrvatski teritorij mora platiti Rusima. Dobavljači moraju preuzeti kompaniju, trgovinu može preuzeti Tommy ili netko treći, nema tu velikog problema što se tiče Agrokora. Samo se mijenjaju pozicije".

Nekidan smo u Direktu prozvali i gradonačelnika i cijelo Gradsko vijeće pa i Vas zbog sramote da niste osigurali stipendije studentima, ali ste sebi uredno isplaćivali vijećničke naknade?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osigurali smo stipendije i jedini tko nije htio da se isplati je stranka Pametno Marijane Puljak. Baldasar je jedan inertni tip koji ne zna što radi. Kao budući gradonačelnik sada obećajem, ako treba ja ću posuditi novac gradu da studenti dobiju novac pa će mi grad vratiti nazad".

Gorući problem Splita je i smetlište Karepovac i sad je tu došlo do nekog obračuna između HDZ-a i Mosta, jedni bi gradili odlagalište na Lećevici, drugi baš ne bi, što je po Vama rješenje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je pitanje privatnih interesa. Smetlište Karepovac nije trošak, već dobit. Onaj tko tamo uđe, uzet će velike novce. Kad ponovno budem gradonačelnik, Split će to riješiti bez države".

Što je najveći problem Splita?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Split nema velikih problema, ima veliki potecijal i treba mu čovjek koji želi i zna raditi. Ne kažem da sam najbolji od svih građana Splita, ima ih puno boljih, ali nisu se kandidirali. A od ovih kandidata, sam daleko, daleko bolji. I zato ću ponovno biti gradonačelnik".

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo