DIZEL PO STAROM / Ina pojeftinjuje motorne benzine

Image

Prema neslužbenim informacijama, sljedeća dva tjedna na Ininim će se benzinskim postajama motorni benzini moći kupiti po nešto nižim cijenama, dok većina dizela ostaje na staroj razini.

31.8.2009.
19:07
VOYO logo

ZAGREB - Kako se neslužbeno doznaje u Ini, ta će naftna kompanija na svojim benzinskim crpkama od utorka motorne benzine i plavi dizel prodavati po nešto jeftinijim cijenama, dok ostali derivati ostaju na starim iznosima.

Tako će eurosuper 95, koji je do sada koštao 7,99 kuna po litri, koštati 7,80 kuna. Za 19 lipa pojeftinjuje i super 95, koji će se moći kupiti za 7,71 kunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Super plus 98 koštat će 7,87 kuna (do sada 8,08 kuna), dok plavi dizel s dosadašnjih 4,12 kuna pojeftinjuje na 3,99 kuna.

Cijene ostalih dizelskih goriva ostaju iste - eurodizela 7,23 kune po litri, dizela 7,07 kuna, a loživog ulja 4,49 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izmjene cijena donesene su na temelju još uvijek važećeg Pravilnika, koji bi uskoro trebao biti zamijenjen novim, "socijalnijim", prema kojemu ne bi trebali biti dozvoljeni skokovi i padovi cijena veći od 3,5 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo