ISPLATA U DVIJE RATE / Iz gradske kase još pola milijuna kuna za rukomet

Uspjeh hrvatskih rukometaša potaknuo je zagrebačkog gradonačelnika na odluku da Grad Zagreb na račun HRS-a, umjesto 7 milijuna, uplati 7,5 milijuna kuna.

31.1.2009.
12:15
VOYO logo

ZAGREB - Na vrhuncu rukometne euforije gradonačelnik Milan Badić obznanio je da će Grad Zagreb kao suorganizator Svjetskog prvenstva Hrvatskom rukometnom savezu, umjesto ranije dogovorenih 7 milijuna, na konto uplatiti 7,5 milijuna kuna.

Tih dodatnih pola milijuna njegova je inicijativa, kaže Bandić, a novac je nagrada rukometašima za ulazak u finale i veliku pobjedu nad Poljacima. Dogovorena svota HRS-u će se isplatiti u dvije rate: tri četvrtine odmah, a ostatak po dospjelim fakturama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je HRS u početku tražio financijsku injekciju od 10 milijuna kuna, Bandić ne dvoji da će ova svota biti sasvim dovoljna za pokrivanje dijela troškova. No, na pitanje o zaradi Grada od SP-a odgovorio je da je to nemoguće procijeniti, ali da je uvjeren da i Svjetsko rukometno prvenstvo, kao i Snježna kraljica te Zagreb Indoors, Zagrebu mogu donijeti "samo dobitak". Također je za nedjelju u 20 sati na Trgu bana Jelačića najavio veliku proslavu medalje, bez obzira na ishod finalne utakmice.

Izjavu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića pogledajte u videoprilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo