'češljanje' dokumentacije / Je li Merzel vlastito vjenčanje platila iz proračuna?

Image
Foto: RTL

DORH i USKOK istražuju tko je platio zakup prostora u Lovačkoj kući Hrvatskih šuma nedaleko Siska, u kojoj se u svibnju 2009. godine održalo vjenčanje županice Marine Lovrić Merzel.

10.2.2014.
21:55
RTL
VOYO logo

USKOK i DORH istražuju tko je platio desetke proslava koje je naručila županica Marina Lovrić Merzel, poput rođendanskih fešta, ali i stranačkih druženja te raznih domjenaka i priprema vijećnika vladajuće koalicije Županijske skupštine održanih u istom objektu, prenosi Jutarnji list.

Također istražuju tko je platio zakup prostora u Lovačkoj kući Hrvatskih šuma u šumi Brezovica nedaleko od Siska 13. lipnja 2009. godine, kada su ondje održani svatovi županice Marine Lovrić Merzel i njezina supruga Mladena Merzela.

Jutarnjem je potvrđeno kako su istražitelji, osim dokumentacije u zgradi Županije, provjeravali i dokumentaciju podružnice Uprave Hrvatskih šuma u Sisku.

Doznaje se da je Županija godišnje za zakup prostora Lovačke kuće u Brezovici plaćala u prosjeku 50.000 kuna i da su među računima za 2013. i tri na kojima je ime županice Marine Lovrić Merzel kao privatne naručiteljice te da su ti računi plaćeni gotovinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo