ŽIVOT PUN RIZIKA / Je li ovo najneodgovornija majka na svijetu?

Image
Foto: dailymail.co.uk

Samohrana majka koja obožava adrenalinske sportove bila je uporna u svom naumu da za vrijeme penjanja na strmu planinu na leđa zaveže svoju dvogodišnju kćer, i to bez kacige.

31.1.2012.
14:36
dailymail.co.uk
VOYO logo

Moto 26-godišnje MennePritchard jest rečenica "živi svaki dan kao da ti je posljednji, život je pun rizika", no isti je nametnula i svojoj dvogodišnjoj kćeri Ffioni kada se s njom, zavezanom na leđima, i to bez kacige, uputila na adrenalinsko penjanje strmom planinom.

"Neki bi rekli da previše stvari prepuštam riziku, no ja sam vrlo svjesna načina kako se mogu zaštititi. Nikada ne bi mogla kćer dovesti u situaciju u kojoj bi mogla biti u opasnosti", objasnila je svoj stav samohrana majka.

Menna se od Ffioninog oca rastavila kada je bila tri mjeseca trudna te otišla živjeti u Wales sa svojim roditeljima. Ubrzo je počela s penjanjem na stijene, vožnjom kajakom i kanuom, kao početkom novog, adrenalinom nabijenog života.

Nakon što su se neki uznemirili kad su vidjeli fotografiju na kojoj joj dijete stoji zavezano za leđa u opasnoj situaciji i to bez kacige, no ona se obranila: "Pa zar ne vidite da sam okružena iskusnim penjačima i da je ovo najsigurniji mogući način penjanja na planinu?".

Ona će, čini se, sreću izazivati i dalje. Valjda joj se neće obiti o glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo