DODIK PROTIV JOVANOVIĆA / Je li Republika Srpska genocidna tvorevina?

Image

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u srijedu će u Beogradu sudjelovati u duelu s predsjednikom Liberalno - demokratske partije Srbije, Čedomirom Jovanovićem, o temi "Je li Republika Srpska genocidna tvorevina ili izraz volje naroda".

31.1.2012.
16:31
VOYO logo

Reakcije na izjavu Čedomira Jovanovića, koji je prije nekoliko dana na sjednici Glavnog odbora Liberalno - demokratske partije Srbije izjavio kako je Republika Srpska nastala na genocidu, dočekane su na nož. U Republici Srpskoj je pokrenuta lavina reakcija, najavljuju se tužbe, a traži se i javna isprika predsjednika LDP-a.

Predsjednik RS-a Milorad Dodik nije mogao ne reagirati na ove, kako kaže, smišljene laži da je RS nastala na genocidu i pokušaje da se pripiše kolektivna odgovornost cijelom narodu, koji je "samo branio pravo na život".

Upravo zato je Tanjug u srijedu organizirao duel dvojice političara na temu "Je li Republika Srpska genocidna tvorevina ili izraz volje naroda?".

Akteri 'sukoba' imat će sat vremena da objasne svoje stavove i pokrijepe ih dokazima, a predstavnici medija će procijeniti čiji su argumenti najuvjerljiviji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo