serija napada u arizoni / Jedan mrtav i petero ranjenih u pomahnitalom pohodu osuđenog skinsa!

Pucnjava je počela u jednom motelu u predgrađu Phoenixa te se nastavila u obližnjem restoranu i privatnoj kući gdje je utvrđen pokušaj provale

19.3.2015.
7:33
VOYO logo

Jedna je osoba izgubila život, a petero je ranjeno u serijskoj pucnjavi iz vatrenog oružja u srijedu u Arizoni, izvijestila je policija te države na jugozapadu Sjedinjenih Država koja je nakon dugotrajne potrage uhitila osumnjičenika.

Pucnjava je počela u jednom motelu u predgrađu Phoenixa te se nastavila u obližnjem restoranu i privatnoj kući gdje je utvrđen pokušaj provale. U motelskoj sobi ubijen je muškarac i ranjene su dvije žene, a zatim je napadač ranio još troje ljudi dok je bježao pred policijskom potjerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad imamo šest žrtava, među kojima je jedna umrla, a jedna je u kritičnom stanju, rekao je Esteban Flores, glasnogovornik policije u Mesi, predgrađu Phoenixa, prijestolnice Arizone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija još uvijek nije otkrila motive napada, poznato je samo da je svađa u motelu prehodila ubojstvu muškarca i ranjavanju dviju žena.

Ostali su, kako se pretpostavlja, ozlijeđeni nasumično, radi pljačke ili krađe automobila, dok je napadač pokušavao pobjeći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija nije otkrila identitet uhićenog, no lokalni mediji navode da je riječ o Ryanu Elliotu Girouxu, 41-godišnjem članu skinsa, koji je služio zatvorske kazne za provale, posjedovanja marihuane i pokušaje teških napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo