izazivanje prometne nesreće / Kaznena prijava protiv glumca Emira Hadžihafizbegovića

Image
Foto: Ivica Galović/Nina Djurdjevic/PIXSELL

Iz PU sisačko-moslovačke su potvrdili da su DORH-u podnijeli kaznenu prijavu protiv bosansko-hercegovačkog glumca zbog izazvanja prometne nesreće.

14.10.2014.
13:00
Ivica Galović/Nina Djurdjevic/PIXSELL
VOYO logo

Sisačka policija je Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini podnijela kaznenu prijavu protiv glumca Emira Hadžihafizbegovića zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, jedna je teže, a jedna lakše ozlijeđena.

Nesreća se dogodila u nedjelju oko 20 sati kod mjesta Bročice, na mjestu gdje je dvadesetak minuta prije još uvijek nepoznati vozač porušio više svjetlećih znakova, kojima je promet zbog radova na autocesti preusmjeravan na desni vozni trak. No, to se vozilo nije zaustavilo i za vozačem policija još uvijek traga. Kažu da je pitanje vremena kada će ga pronaći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na porušene znakove potom je naišlo šest automobila kojima su od oštrih predmeta probušene gume, a među njima i vozilo županjskih registracija u kojem su uz vozača bile i dvije putnice. Vozač je vozilo zaustavio na lijevoj traci kako bi pokušao promijeniti probušenu gumu, a dvije su putnice stale uz njega.

Image
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Image
Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Tom je prilikom Škodom bosanskohercegovačkih oznaka naišao glumac Emir Hadžihefizbegović, koji je pokušao proći između ograde autoceste i zaustavljenog vozila, no pritom je udario u 63-godišnjakinju i vozača tog automobila, a potom i u gromadu zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve troje ozlijeđenih, među njima i Hadžihefizbegović, su prevezeni u novogradišku bolnicu, gdje je 63-godišnja žena oko 21 sat podlegla ozljedama, dok je Hadžihefizbegović zbog težih ozljeda zadržan na liječenju.

Prekršajno je prijavljen i vozač automobila županjske registracije P. A.(46), koji je na preticajnom traku mijenjao kotač, a također je vozio prebrzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog prebrze vožnje podnesena je prijava protiv još jednog vozača osobnog vozila koji je nedugo nakon ove nesreće naletio na uništene svjetleće oznake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo