prodao čermaku jahtu / Kerum krenuo u veliku rasprodaju!

Image
Foto: PIXSELL

Unatoč neprestanom demantiranju glasina kako se ne nalazi u financijskim problemima, čini se kako je prodaja luksuzne jahte Joke potvrdila nagađanja.

24.6.2012.
12:08
PIXSELL
VOYO logo

Splitski gradonačelnik i saborski zastupnik, Željko Kerum, počeo je rasprodavati svoju imovinu. Iako on još uvijek niječe kako se nalazi u financijskim problemima, prodaja luksuzne jahte kazuje suprotno.

Naime, prema pisanjima medija, Kerum je prodao svoju 32.5 metara dugačku jahtu Maiora 33, koju je nazvao Joke po svome sinu Jošku, umirovljenom generalu Ivanu Čermaku.

Iako čelni čovjek grada pod Marjanom tvrdi kako je samo iznajmio jahtu, čini se kako to nije točno. Splićani su odmah primijetili kako su s dugogodišnjeg Kerumova veza nestali privezni konopci, što se do sada pri isplovljavanjima Joke nije događalo te da je najam privezišta vjerojatno otkazan.

"Nije točno da sam Čermaku prodao brod. Moj brod je u čarteru, a tko plati, taj ga i vozi", branio se Kerum.

Međutim, na brojnim internetskim stranicama, koje se bave iznajmljivanjem jahti, pojavljuje se i jedna Maiora 33 s vezom u Splitu. Toj jahti koja izgleda identično Kerumovoj iznajmljuje se za 100.000 euru po tjednu, dok se prodaje za 3.6 milijuna eura.

Kerum je jahtu Maiora. izgrađenu u talijanskom brodogradilištu Fipa Maiora, kupio na tvrtku 2007. godine za 73 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo