'karantena je neopravdana' / Načelnik Murtera za RTL: 'Ne znamo izlazimo li iz karantene i kada izlazimo! Svi smo umorni'

'I mi smo mislili ujutro da izlazimo iz karantene. Počeli smo se radovati. Međutim, onda smo vidjeli demantij župana...'

15.4.2020.
18:55
VOYO logo

U Udbini najstrože mjere zbog koronavirusa, a mi smo bili na Murteru. Za njih je karantena pred krajem. Ili barem se tako činilo jutros. 

Na Murteru su u strogoj karanteni bili od 25. ožujka, a reporterka RTL-a Nikolina Radić provjerila je kako to izgleda danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reporterka RTL-a razgovarala je i s načelnikom općine Murter Tonijem Turčinovom.

"I mi smo mislili ujutro da izlazimo iz karantene. Počeli smo se radovati. Međutim, onda smo vidjeli demantij župana. I onda smo čekali javljanje Stožera u 14 sati. Ne znamo još uvijek izlazimo li iz karantene i kada izlazimo", kazao je i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"19 testova je bilo negativno, ali se ispostavilo da je jedan ipak pozitivan. Sedam, osam dana smo čisti. Po tome ne treba biti epidemiolog da se vidi je li nešto štima ili ne. Kada je sve krenulo mi smo sami tražili karantenu. Nema više transmisije. Mislimo da je karantena neopravdana", jasno će.

O kontradiktornim porukama i tome da li one zbunjuju građane, načelnik Murtera za RTL kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nama je ionako teško. Svi smo umorni. Iznijeli smo toliko tereta. Mi smo u puno većem problemu. Nitko se nije ponudio treba li nam psihička pomoć", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo