sve više slučajeva / Trudnica pozitivna na koronu iz Koprivnice hitno prebačena u Zagreb: 'Rodila je mrtvu bebu. Ona je u teškom stanju'

Image
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

'Nije bila cijepljena', rekao je dr. Stanišić

22.12.2021.
13:17
Emica Elvedji/PIXSELL
VOYO logo

Mlada trudnica pozitivna na koronavirus iz koprivničke je bolnice u teškom stanju jučer transportirana u Zagreb na hitni carski rez. Nažalost, beba je rođena mrtva, rekao je za epodravinu voditelj koprivničke ginekologije dr. Ivica Stanišić. 

"Ona je bila u jako teškom stanju, što je posljedično utjecalo na tijek trudnoće i zbog toga je morala na prijevremeni porod, u 32 tjednu, i nažalost rodila je mrtvu bebu, a ona je još uvijek teško. Nije bila cijepljena", rekao je dr. Stanišić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje da su ove godine zbog korone imali dva loša ishoda, a da trudnice pogađaju teže kliničke slike koje se brže razvijaju. Nedavno je također jedna zaražena trudnica prebačena u Zagreb na hitni carski rez.

"Koliko znam, beba je dobro, no majka je još uvijek u lošem stanju. Rijetko imamo trudnice koje su cijepljene. Do sada se nije znalo, no istraživanja su dala zeleno svjetlo za cijepljenje trudnica", poručio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo