ŽURI POLAKO / Krvava subota na cestama

Image

Dvije osobe su smrtno stradale, a tri su ozlijeđene u direktnom sudaru dva vozila na jugozapadnoj obilaznici grada Varaždina. Kod Gospića je došlo do lančanog sudara u kojem je sudjelovalo pet vozila. Jedan mladić poginuo je u Omišu.

30.7.2011.
10:48
VOYO logo

VARAŽDIN - U direktnom sudaru dvaju vozila, koji se dogodio u subotu rano ujutro u 4,45 sati na jugozapadnoj obilaznici grada Varaždina, poginula su dvojica mladića, 21-godišnji vozač i 20-godišnji putnik iz njegovog automobila, izvijestila je varaždinska Policijska uprava.

Vozača drugog vozila i dvoje putnika, dobi 15 i 17 godina, ozlijeđeni su i prevezeni u varaždinsku Opću bolnicu gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudar se dogodio kad je 21-godišnji vozač, zbog neprilagođene brzine, osobnim vozilom prešao udesno na cestovnu bankinu i udario u metalnu odbojnu ogradu i zanio se ulijevo na prometni trak u trenutku kad je iz suprotnog smjera naišlo osobno vozilo njemačkih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 50-godišnji hrvatski državljanin.

U prvim jutarnjim satima danas je na Jadranskoj magistrali u Omišu poginuo 21-godišnji vozač BMW-a splitskih registarskih oznaka kad je sletio s ceste, izvijestila je splitska policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je vozeći iz Splita prema Makarskoj zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom u desnom, preglednom zavoju, sletio s ceste i, oko pet metara niže, udario u bor. Mladi vozač je poginuo na mjestu.

U subotu ujutro oko devet sati došlo je i do lančanog sudara na čvoru Gospić u smjeru Splita. U prometnoj nesreći sudjelovalo je pet automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritom su tri osobe lakše ozlijeđene, a zbog sudara je nastao prometni čep, pa se vrlo brzo stvorila kolona od nekoliko kilometara. Promet je normaliziran oko deset sati. Na mjestu događaja obavljen je policijski očevid. Uzrok i detalji nesreće bit će poznati tijekom dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo