nitko nije ozlijeđen / Kuhalo za vodu izazvalo požar u Ministarstvu vanjskih poslova BiH

Image
Foto: Klix.ba (ilustracija)

Požar je prema prvim informacijama najvjerojatnije izbio jer je ostalo uključeno kuhalo za vodu u uredu ministarstva vanjskih poslova BiH

16.3.2015.
14:46
Klix.ba (ilustracija)
VOYO logo

U požaru koji je u ponedjeljak ujutro izbio u zgradi u kojoj je smješteno ministarstvo vanjskih poslova BiH u središtu Sarajeva potpuno je izgorjela jedna prostorija, ali nitko nije ozlijeđen.

Kako su izvijestili iz Profesionalne vatrogasne brigade iz Sarajeva, požar je izbio prije 09.00 sati i brzo se proširio na jednu prostoriju. Zahvaljujući brzoj intervenciji zaposlenika Javnog poduzeća Autocesta Federacije BiH, zaustavljeno je širenje požara. Po tim navodima, nakon aktiviranja alarma djelatnici Autocesta su sišli kat niže i uz pomoć aparata za gašenje zaustavili vatrenu stihiju u prostorijama MVP-a BiH. Vatrogasci su nakon toga imali lak posao da potpuno saniraju požarište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpuno je izgorjela jedna prostorija uključujući i namještaj, no nije precizirano je li u njoj bilo dokumentacije. Nitko nije stradao jer se požar dogodio prije nego što počinje radno vrijeme zaposlenih u ministarstvu vanjskih poslova BiH.

Požar je prema prvim informacijama najvjerojatnije izbio jer je ostalo uključeno kuhalo za vodu u uredu ministarstva vanjskih poslova BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo